Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott, vagy megijedt vagy mi történhetett?
Adott egy lány és én, huszonévesek vagyunk.
Kb egy- másfél hete ismertem meg egy baráti társaságban. Ott nyilván még csak kicsit beszéltünk.
Rá két napra randira hívtam. Jól sikerült, és a végén csókolózással zárult, rendes nyelvessel.
Rá két napra megint randiztunk, mozi volt megy egy kis kávézás még utána. Mikor hazavittem, a kocsiba volt smárolás rendesen, jó sokáig, és meg is ujjaztam.
Tovább még nem léptünk, de nagyon jó hangulatban váltunk el, csók, ölelés, és mosolygás, és megbeszéltük, hogy keressük egymást és majd randizunk megint.
Másnap délután hívtam, nem vette fel. Estefelé meg ki volt kapcsolva, mert a küldött sms-em nem került kézbesítésre. Aztán még este később megkapta és visszaírt, hogy nem volt éppen nála a mobil, aztán meg lemerült stb. és hogy minden rendben, aludjak jól puszi stb.
Másnap kerestem, hogy majd a héten menjünk valahová kettesben stb.
Azt válaszolta, hogy sajnos aznap nem ér rá, és a hét további napjain sem, csak szombat délelőtt.
Most erre mit lehet mondani? Nem nagyon mondtam semmit, csak, hogy jól van, akkor majd beszélünk máskor stb.
Most ezt mire véljem? Megijedt tőlem, meg magától is, vagy csak simán tényleg dolga van? Szokott délutáni munkát vállalni ezt tény, meg nyelvet is tanul és órákra jár néha, de akkor is fura, vagy csak túlgondolom?
Valamit elrontottam? Semmi olyan nem történt köztünk, amit Ő nem akart ugyanúgy mint én.
Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!