Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Miért viselkedik ennyire "gyerekesen"?
van egy férfi, akit már évek óta ismerek. Nem túl közelről, mindössze pár éve. Az utóbbi 1,5 évben valahogy többet beszéltünk, flörtöltünk egymással. Nagyon jól éreztem magam a társaságában. Ez így ment sok ideig. Aztán egyik napról a másikra megváltozott, alig köszön, rám sem néz és persze hozzám végképp nem szól semmit. Feltűnő módon, direkt nem néz rám. Szó szerint észre sem vesz engem, hogy ott megyek el mellette vagy ott vagyok tőle egy méterre. Nem tudom mire vélni ezt az egészet, egyik napról a másikra hogy lehet így megváltozni? Tudom ezt így nehéz megmondani...de mi lehet a viselkedése mögött? veletek fordult elő már hasonló?
Egyébként mind a ketten egy irodában dolgozunk.
Én tudom,vagyis velem történt hasonló.
Én vagyok a férfi,és egy ideig flörtöltem egy koleganőmmel, aztán először ő kezdett el furcsán viselkedni,levegőnek nézni,és nem értettem,miért teszi,én meg egyre többet kerestem,de ő taszító volt.
Majd egy napon belefáradtam,és úgy döntöttem,innentől én is levegőnek nézem,ha már ő rám se bagózik. Ez volt februárban,és azóta nem beszéltünk szinte semmit,és sokkal boldogabb azóta az életem is,megismertem egy másik lányt,aki sokkal többre értékel engem.
Azt gondolod,esetle belédzúgott és azért kerül mert fél, hogy te nem viszonzod?
Szerintem történt valami rossz dolog az életében és ezért távolodott el. De te nyugodtan kezdeményezz irányába ha érdekel a férfi téged! Ha leráz,akkor meg hagyd a frászba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!