Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltékenykedésem miatt megharagudott rám. Hogyan tegyem jóvá?
Hagyd a francba!
Legközelebb ha belekezdesz valamibe,akkor beszéld meg az illetővel, hogy komoly kapcsolatot szeretne-e tőled, hogy tudd mit várhatsz el...
Ezzel a "fiúkával" még nem voltatok olyan szinten, hogy kapcsolat lett volna, ahol lehetne féltékenykedni.
Mennyire akadtál ki, hogy ilyen durván zárta le a kapcsolatot?
Ha így megszakított mindent, akkor sok mindent már nem tehetsz. Tovább kell lépned. Legközelebb cselekedj higgadtabban.
Annyi volt hogy mondtam hogy miért vele volt és miért nem velem. Mert 2 hete nem találkoztunk. Azt mondta majd velem tölti a napot, de nem hívott fel, és mikor megtudtam hogy azzal a lánnyal volt, mondtam hogy "Rá van időd, de rám nincs. Nem tudom folytatnunk kell-e így a találkozgatást, mert ennek sok értelmét nem látom"
De azt vártam majd normálisan válaszol vagy valami, hogy oké találkozzunk hogy magához tér, de csak letiltott és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!