Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A féltékenykedésem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenykedésem miatt megharagudott rám. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, jól megvoltunk. Én már komolyabban éreztem iránta, és mikor megtudtam hogy egy lánnyal (a legjobb lánybarátjával) van kettesben, kiakadtam. Ő ezen annyira berágott rám, hogy elküldött a fenébe és nem akar többé látni. Mit csináljak? Facen tiltott, sms-re nem válaszol.
2013. ápr. 22. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ezt írtad neki ne csodálkozzál. Egyből szenvedő hősnek állítod be magad. Meg mi az, hogy folytatnotok kell?

Elég gáz, ha te kényszerből létesítesz kapcsolatokat. Meg miért vonod kérdőre? Azzal tölti a napját, akivel akarja.

2013. ápr. 22. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:
89%
Amit tettél köze sincs a féltékenységhez szerintem, azt mondta h aznap együtt lesztek, nem is hívott föl, előtte már napok óta nem találkoztatok, majd kiderült h egy csajjal volt.. ez alapján nem a féltékenykedéseden kell javítani, hanem az emberismereteden. Ez a srác egy bunkó, le akart koptatni és pont kapóra jött, hogy te féltékeny próbáltál lenni, most te is azt hiszed, hogy emiatt haragszik, pedig valójában nem volt gerince közölni veled, hogy nem akar semmit..
2013. ápr. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!