Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira hova lehet menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira hova lehet menni ingyen?

Figyelt kérdés
20-25 éves korosztály.elég ha csak sétálunk a környéken vagy valami?nincs egy forintom se.meg nem is valószínű hogy mostanában lesz.szóval mozi,étterem stb kilőve.
2014. febr. 16. 21:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Van egy kis apróm ha gondolod(1000ft) :D
2014. febr. 16. 22:53
 22/22 A kérdező kommentje:

nem tudom kinek szólt a 13. hsz de az arrogáns volt az biztos.

egyébként nekem több szakmám van attól függ melyikbe jelentkezem éppen 90ezernél kevesebbet nagyon ritkán ajánlanak fizetésnek.volt ahol sokszorosát.más kérdés hogy nem vettek fel.na erről ennyi tényleg elég.

másik dolog: 17es válaszadó a semmiből nem lehet félretenni sajnos.jelenleg jó ha kitart a pénz a következőig.mégsem mondhatom a szüleimnek hogy bocs de most nem eszünk mert inkább randizni támadt kedvem abból amit ti kerestek.

az is más ha komoly kapcsolat van.első randi, nem házasság.lehet második már nem is lesz akkor meg elúszik a pénz.vannak néha azért ingyenes programok is.de azért azt se gondoljuk ám hogy majd én meghívatom magam és más számlájára végigeszem a menüt.mert nem teszem.de ne is tőlem várja ha megéhezett hogy én etessem.főleg első pár randin.

2014. febr. 16. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!