Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira hova lehet menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira hova lehet menni ingyen?

Figyelt kérdés
20-25 éves korosztály.elég ha csak sétálunk a környéken vagy valami?nincs egy forintom se.meg nem is valószínű hogy mostanában lesz.szóval mozi,étterem stb kilőve.
2014. febr. 16. 21:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ingyen levegőt se lehet mér venni, ez a kapitalizmus. kezdj el spórolni
2014. febr. 16. 21:49
 2/22 anonim ***** válasza:
az igen, kinek kell egy csoró pasi? :D nem kéne annyi gyrost enni, és lenne pénzed... vagy menj el dolgozni, de szerintem gáz...
2014. febr. 16. 21:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Séta egy parkban vagy csendesebb környéken. Jobb ötletem nekem sincs.
 4/22 anonim ***** válasza:
Szégyen, hogy 25 évesen nincs egy Forintod sem. Valószínűleg a lány erre hamar rá jön és lecserél egy jobbra.
 5/22 anonim ***** válasza:
Park, tó- vagy folyópart, város...
2014. febr. 16. 21:51
 6/22 A kérdező kommentje:
ja ebben a remek országban a munkanélküliségben miből kéne spórolni.nem kéne ítélkezni nem vagytok jobbak nálam. olyan "nő" aki csak pénzért van valakivel nekem meg nem kell.szégyen hogy a nagyrészük ilyen.
2014. febr. 16. 21:54
 7/22 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkezem feletted, mert bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy egy fityingje se legyen. Ha van módod, keress munkát, hogy legyen pénzed. Mindenképpen olyan nőkkel ismerkedj, akiknek nem teher az, ha most épp nincs pénzed/munkád. Törekedned kell arra, hogy legyen pénzed.
 8/22 anonim ***** válasza:
A séta tökéletes, randira felesleges ennél komolyabb program.
 9/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.

Ha igazán tetszel neki, nem a pénzedért fog szeretni.

Margit sziget

Városliget

Római part

Nekem volt egy pasim, akitől soha egy pohár colát sem kaptam , mégis őbelé voltam a legjobban szerelmes.

Nem ez a fontos.

Akinek igen az menjen a Kedves Ferenchez

:D

2014. febr. 16. 21:55
 10/22 anonim ***** válasza:

Séta :) Nem értem, miért írtok olyanokat, hogy biztos lecseréli másra. Nem gondoltok arra, hogy nem mindenkinek a pénz számít?

16L

2014. febr. 16. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!