Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy neten "megismert" csaj igent mond egy randira, onnantól jók az esélyeim, ugye?
Figyelt kérdés
Feltéve, hogy élőben nem leszek egy unalmas lúzer... :)
Legutóbb úgy hívtam el valakit, hogy előtte bemutatkoztunk és kb. 10 mondatot beszéltünk egymással. Akkor este nagyon rendesnek tűnt, de aztán kiderült, hogy rettentően különbözünk.
Most viszont többet "beszélgettünk" és úgy tűnik, elég sok a közös vonásunk.
2014. febr. 14. 22:40
1/5 anonim válasza:
Csak akkor tudhatod meg biztosan, ha el is megy a randira.
2/5 anonim válasza:
Ja, hajrá, menjél, úgyis a randin ismered meg igazából, nem neten.
3/5 anonim válasza:
Minél hamarabb meg kell ismerni élőben, lehet jól elbeszélgettek, de nincs meg a szikra.
4/5 anonim válasza:
A net még semmi.
Kell egy randi, amire mindketten elmentek.
Aztán egy kis szöveg, hogy szimpi legyél élőben is.
Én így ismerkedtem meg a nejemmel.
Már két gyerekünk van, holott azt sem tudtam hova rakták le a települést ahol élt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!