Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angliaban hogy kell csajokat felszedni?
Figyelt kérdés
Otthon, Magyarorszagon nem nehez, mert csak szovegelni kell nekik, es lokni a rizsat. De kozepfoku angollal itt Londonban hol es hogyan lehet csajokat felszedni? :)2014. febr. 14. 01:04
1/15 anonim válasza:
az angol nők elég csúnyák ahhoz, hogy nyert ügyed legyen némaként is
4/15 anonim válasza:
szerencse hogy angol nőböl van a legkevesebb angliába.
olyan nők mászkálnak az utcán , hogy a szemed kifolyik.
ééés.... a legtöbb pont annyira beszél angolul mint te...és pont annyira nem akar társalogni mint te... szexelni annál inkább... ennyivel ennyi... de hamarosan rájössz erre magadtol is szerintem. ha nem a szobádba ülsz egész nap.
5/15 anonim válasza:
# 1
Te hülye vagy ?
Olyan gyönyörűek is vannak köztük ,h fúúúú
7/15 anonim válasza:
"Hodor" xDDDDDD
amúgy meg nézz egy kis angol skins-t :D
8/15 A kérdező kommentje:
En eddig csak jo angol nokkel talalkoztam. Nemreg ota vagyok itt amugy. Az ilyen arab meg pakisztani nok mar csak kulturalis okokbol sem erdekelnek, mert total mas vilagban elnek.
2014. febr. 14. 01:38
9/15 anonim válasza:
Ja óangol nőkkel aligha találkozhattál, mivel az angol nők rondák. Valószínűleg bevándorlókkal hozott össze a sors.
10/15 A kérdező kommentje:
Hidd el, tuti angolok, mivel munkatarsaim, szoval ismerem oket. Csak meg fiatalok, ilyen 17 evesek.
2014. febr. 14. 04:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!