Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek Angliában angolokkal az utcán?
Figyelt kérdés
Meg szeretnék ismerni valami helyes angollal, de nincs ötletem milyen szöveggel mehetnék oda, ami nem olyan gáz? :D Az igazság az, hogy lassan megyek haza, és megigértem magamnak (:P), hogy megismerkedek egy brittel - ez a tűzzünk ki hülye célokat magunknak, mert poén - de rájöttem, ez kissé lehetetlen, hacsak nem akarom magamat teljesen beégetni. A nyelvvel nincs gond, de .. valami tipp, ötlet? :P2013. júl. 18. 21:38
2/7 anonim válasza:
How do you do? I'm from Hungary (yeah, not hungry) and ha-ha-ha-ha what's your name?
röviden tömören ennyi :D
3/7 anonim válasza:
odamész, hogy ezt-meg ezt a helyet keresed, nemtudja merre van-é...elmagyarázza, megköszönöd aztán rákérdezel, hogy na és te idevalósi vagy? onnan már csak meg magától...
4/7 anonim válasza:
Odamész és megkérdezed: Can i help you?
5/7 anonim válasza:
Ey, yo, bitch! Ya wanna go to ma' crib and bang?
6/7 anonim válasza:
Hello,my name is [A Te neved],I'm here to offer a fellatio,for free of any charges.Now, it will only take a couple minutes,so if you have a bit of free time,unzipp your pants,and follow me to this alley.
...
.
.
.
Thank you for your cooperation,Have a nice day.
7/7 anonim válasza:
Hello I'm xy,and i was just thinking that we could maybe grab a coffe,or something.
És közben kedvesen mosolyogsz. Aztán ha igent mond,akkor felkiáltasz,hogy
I'm so happy I could just tear out your intestines and strangle you with it! Let's go!
Tuti siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!