Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 25-30 feletti férfiak 10 ből 9 esetben, akiknek nem sikerült megfelelően szocializálódniuk (kevés barát, sok családi tragédia), és sok lányoktól való elutasításban volt részük (lerakódik az önbizalomhiány), azok szinte mindig egyedül maradnak?
Figyelt kérdés
29 F. Soha sem voltam nővel. De az ilyen lányok nagy része is elkel, de az ilyen férfiak ronda módon egyedül maradnak, kettős mérce van. Miért? Empátia nem létezik a lányok részéről szinte sosem.
Egy ilyen férfit magányra van ítélve? Kitörni nem lehet, ha kisvárosban élsz (3 ezer fő) és átlagos munkahelyed van, átlagos külsővel és bérrel? Nem önsajnálat, ez true story.
2014. febr. 16. 19:45
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, közelében sem voltam. Volt 3-4 lány életem során akiknek tetszettem, nem is voltak ronda lányok, de én féltem a kapcsolattól, rengeteg komplexus volt bennem és kikerültem őket.
2014. febr. 16. 21:05
13/13 DreamWeaver válasza:
Vannak, akik 50en felül szánják rá magukat arra, hogy továbbképezzék magukat. A személyes krízisek, traumák, "keresztek" pedig ilyen-olyan formában senkit sem kerülnek el az életük során. Félre ne érts, ezzel nem szándékom a Te tragédiáidat bagatelizálni. Nem ismerlek. Változtatni az értékrendeden, a gondolkodásmódodon is bármikor lehet, nyilván ahogy telnek az évek, minden embernek merevebbé válik az alkalmazkodó képessége, de ha nem akarsz továbbra is úgy élni, mint eddig, akkor változtatsz. Ha most azt állítod, hogy 29 évesen senki ne várja el Tőled, hogy megváltozz, akkor valójában nem is akarsz megváltozni. Arra várhatsz, hogy a siker idő és energia belefeccölés nélkül az öledbe hulljon, nem fog. Ez nem így működik. Senkinél. A sok "nem lehet", meg "nem létezik" csak a Te fejedben van jelen. Csak ezek hátráltatnak Téged. Rengetegen vannak, akik Nálad sokkal mélyebbről küszködték fel magukat. Kellett hozzá elhatározás, hit a cél elérésében, erős akarat és kitartás. A többi csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!