Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit adhatnék neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit adhatnék neki ajándékba?

Figyelt kérdés

Kb két hete összejöttem egy lánnyal és ma van a születésnapja. Nem alakult még ki semmi komoly szóval nem az az erdőket felemésztő, lángoló, sülve főve együtt tini szerelem. Mindketten egy hosszú és meglehetősen rossz kapcsolaton vagyunk túl, így egyelőre elég lazán vesszük a dolgokat, és nem kapkodunk el semmit, csak pár naponta randizgatunk.

Ma este is találkozom vele, és úgy érzem illene valamit adni. Másik oldalról viszont nyilván semmi drágát nem akarok, meg nem egy romantikus fajta szóval pl virág is kilőve, meg a gyertyafényes vacsora.

Inkább valami közös programra gondoltam, de nem nagyon van ötletem, nem is igazán tudom egyelőre mi az amit szeret és mi az amit nem.

Bármi ötlet?

2014. febr. 10. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy szál virág vagy egy csoki.
2014. febr. 10. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudtok jégkorizni? Én tuti örülnék neki :)
2014. febr. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!