Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit adhatnék neki ajándékba?
szülinapja lesz a pasimnak és fogalmam nincs hogy mit vegyek neki már kérdeztem tölle hogy mit szeretne de csak annyi volt a válasza hogy mindegy neki lényeg hogy töllemkapja. oké az egy dolog de akor is csak nem állhatok elé mindig parfüm spré és hasonlo illat szerekkel mert eddig mindig ilyesmi jellegű ajándékot kapott töllem. szóval segitsetek ötletet adni hogy 1 16 éves fiu mire vágyhat.
köszönöm előre segitségeteket.
Szerintem ezeket a közösfényképes nyálas xarokat felejtsd el. Úgyis egy csomó ilyen válasz jön majd, de szerintem az ilyesmiket a pasik abszolút nem értékelik.
Ha valami szépet akarsz, akkor mondjuk vegyél neki egy gömbakváriumt szépen berendezve két hallal. Az nagyon szép dísznek, életet visz egy szobába és gondoskodnia kell róluk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!