Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit adhatnék neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit adhatnék neki ajándékba?

Figyelt kérdés

szülinapja lesz a pasimnak és fogalmam nincs hogy mit vegyek neki már kérdeztem tölle hogy mit szeretne de csak annyi volt a válasza hogy mindegy neki lényeg hogy töllemkapja. oké az egy dolog de akor is csak nem állhatok elé mindig parfüm spré és hasonlo illat szerekkel mert eddig mindig ilyesmi jellegű ajándékot kapott töllem. szóval segitsetek ötletet adni hogy 1 16 éves fiu mire vágyhat.

köszönöm előre segitségeteket.

2010. máj. 26. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Kámaszutra.:)
2010. máj. 26. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Főzz, vagy süss neki valami sütit. Nem baj, ha nem tökéletes, a lényeg, hogy próbálkozz, és próbálj neki örömet okozni. Vidd el hozzá, vagy menjen el ő hozzád, onnantól pedig mi másra vágyhat egy pasi, ha nem az élvezetre ?
2010. máj. 26. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
hőreváltozós bögre közös fényképpel
2010. máj. 26. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a közösfényképes nyálas xarokat felejtsd el. Úgyis egy csomó ilyen válasz jön majd, de szerintem az ilyesmiket a pasik abszolút nem értékelik.

Ha valami szépet akarsz, akkor mondjuk vegyél neki egy gömbakváriumt szépen berendezve két hallal. Az nagyon szép dísznek, életet visz egy szobába és gondoskodnia kell róluk :)

2010. máj. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!