Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adhatnék a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adhatnék a barátomnak ajándékba? Több ötlet is kéne.

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt, neki eddig csak 1-2 hetes kapcsolatai voltak. Másfél éve ismerem. Extreme sportol, downhill bringa és télen snowboard. Karácsonyra egy ezüst karkötőt kapott tőlem, amibe gravíroztattam is, meg valami bonbon-t, meg egy papiruszt amibe egy idézet van írva.

Tehát a névnapja nemsokára itt van, plusz Valentin napra se ártana valami kis apróság, nameg a féléves évfordulónkra is. Az ár nem számít, csak valami jó 5let kéne h mit vegyek neki. Am 19 éves.

2010. jan. 31. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Csináltass 2 gyürüt.

Az egyikbe a te keresztneved kezdöbetüje, a másikba az övé. És akk egymásét hordjátok.

Pl: Anita Gergö egyik gyürü A a másik G.=D

2010. jan. 31. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:

És ha mindkettöjüknak ugyanaz a kezdöbetüje?:P

pl Aladár és Amália?:D

2010. jan. 31. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
*nek
2010. jan. 31. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Hát az nemtudom..szerintem annyira nem számit az.xd

2010. jan. 31. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó 5let, ez igazából már nekem is eszembe jutott, a baj csak az h gyűrűt nemigen hord, nyakláncot ami folyamatosan a nyakában van hord, de nemhiszem h lecserélné, bár ki tudja, karkötő meg ugye kifújt... Szal részemről már az ékszerek kilőve, legalábbis nem jut semmi eszembe aminek örülne. Olyat meg nem akarok ajándékozni aminek nem veszi hasznát vagy nem hordana.
2010. febr. 1. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!