Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mit adhatnék ajándékba?
Valentin napról van szó. 8 éve vagyok együtt a párommal, ezalatt a Valentin nap sosem játszott szerepet az életünkben.
Most viszont elmondta, hogy meglepetése van számomra, amit Valentin napon fogok megkapni. Kicsit "megijedtem", ugyanis soha, egyik évben sem foglalkoztunk ezzel a nappal, teljesen abban a tudatban voltam, hogy idén sem lesz másképp, de így, hogy tudom, készül valamire, nem állhatok elé üres kézzel én sem. Maradt 1 hetem, hogy kitaláljam, mivel lephetném meg.
Szerintetek? Édességet nem szereti, nem vagyunk már tizenévesek sem, hogy plüssmacit vegyek Neki, nem is érne azzal semmit. Inkább valami hasznosat szeretnék, aminek örülne, nem egy dísztárgyat, ami "semmire sem jó".
Ti miket vesztek, ha meglepitek a párotokat?
N
8 éve vagytok együtt, gondolom már ismered a párodat annyira ,hogy tudod mit szeret és mit nem.
Vegyél neki egy nyakláncot, vagy karkötőt.
Én viszont szerintem sejtem mi lehet az a "kis meglepetés"
de nem akarom lelőni.. :)
17f
Nem lehet hogy el akar jegyezni?
Adj neki egy igent:)
3.
Pontosan erre gondoltam én is..:D csak direkt írtam nem akarom lelőni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!