Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csajnak van barátja van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajnak van barátja van nála esélyem?

Figyelt kérdés

Bejövök a csajnak. Viszont szereti a másik pasit is.

Tudom hogy nem szép dolog, szóval azt nem kell írni.

2014. febr. 8. 19:44
1 2
 11/17 SullaFelix89 ***** válasza:

Nyílván nagyon emberségesek vagytok.

A tiszteletetekre a ma esti vadászat alakalmából a szerelmi bánat miatt tipródó megcsalt és így megnyílni nehezen tudó férfi szerepét fogom játszani.

Jó éjt nektek. :)

2014. febr. 8. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! Pedig kellene. :(

SullaFeix! Te vagy sosem voltál szerelmes vagy alaposan elbánt veled egy Nő. :)

2014. febr. 8. 20:03
 13/17 SullaFelix89 ***** válasza:

16 évesen tényleg volt egy nagy csalódásom az felnyitotta a szemem.

Na most már tényleg megyek mert a hiszékeny lányok nem várnak...

2014. febr. 8. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Vagy inkább hagytad, hogy lecsukja... végleg. :/

Jó éjt! Puszi a "hiszékeny" lánykáknak! :D

2014. febr. 8. 20:07
 15/17 anonim válasza:

Nincs esélyed!

Én is ugyanebben a situban voltam, de ráébredtem hogy mi lenne velem ha én lennék a pasija helyében mikor elcsábítják tőlem, bűntudatom lenne és rosszul érezném magam,összeomlanék + összehaverkodtam a pasijával,nagyon jó barátok lettünk,a csaj iránt pedig elhalványultak az érzéseim és mostmár csak barátként tekintek rá,beletörődtem az egészbe

Szóval ha van egy kis emberséged kérdező,akkor nincs esélyed nála

Törődj bele!

2014. febr. 8. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha alapból kétfelé húz a leányzó, az már eleve nem lehet egészséges. Egy embert lehet partnerként szeretni, ha többfelé húz, akkor később is megtörténhet és Téged fog otthagyni egy újért.
2014. febr. 8. 21:48
 17/17 katy2012 válasza:
Háát,húzós de még lehet esélyed.....de csúnya dolgot ne csinálj,abból csak rossz lesz!!!
2014. febr. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!