Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van minden jó csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden jó csajnak barátja?

Figyelt kérdés
Miért nem akarnak a fullos 10/10es csajok ilyen szánalmas lúzerrel járni mint én?
2013. júl. 16. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na látod ezt én sem értem!
2013. júl. 16. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont azért amit leírtál sztem,kinek kell egy lúzer gondolkozz már,neked kéne fordított esetben?
2013. júl. 16. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:

mert jó nők azért, valszeg másnak si tetzsenek azért?!

ás hogy iért nem?! nos ha te luzernek látod mahad akkor azért nem.

te sem akarsz egy bálnával járni ugye?! erzse hogy nem.

de nézz tükörbe. ha rondának látod magad, akkor ne a fullos, meg a középoysztályú csajok közt válaogass. érd be kevesebbel. az átlag kategóriából. a 7 köznapi lányokkkal!

ha tényleg barátnőt akarsz, akkor a saját körödből válassz, akik szintén enm oylan szépecskék.

2013. júl. 16. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha lúzer vagy, meg is válaszoltad a kérdést magadnak.... Szedj össze egy kis önbizalmat, mert rengeteg dolog múlik a kisugárzáson. Ha te magadról nem hiszed el,hogy nem vagy lúzer, más hogy higgye el?
 5/9 anonim ***** válasza:
Kicsit több önbizalommal nagyobb esélyed lenne! L
 6/9 anonim ***** válasza:

Itt a válasz : amire elérik a 13 at, már egyből jönnek a hódolók:s

Én nem panaszkodhatok :) fullos barátnőm van minden téren, ha érted ;) 21fiú, partnerem 19lány

2013. júl. 16. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért mit hittél? Odamész, közlöd vele, hogy egy szánalmas lúzer vagyok és elvárod, hogy belédessen ?:D Ez így nem fog menni azért
2013. júl. 16. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért mert szánalmas lúzernek tartod magad és ezt ők el is hiszik...mégha nem is igaz, csak bemeséled magadnak.
2013. júl. 16. 21:07
 9/9 anonim válasza:
na vajon?
2013. júl. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!