Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden csajnak barátja?
Kezdem teljesen feladni, hogy valamikor is lesz megint barátnőm....
A legtöbb szórakozóhelyen akármelyik csajhoz odamegyek, beszélgetünk, stb, jól elvagyunk, és a végén mondja hogy neki van ám barátja, csak nincs itt stb stb stb....
Nem értem ezt. Kollégista vagyok, és itt is vannak csajok, koleszbulik. A szitu ugyan az, akiket ismerek (elég sokan vannak) mindegyik csajnak van barátja.
Lassan már ott tartok, hogy oda se megyek egy lányhoz aki tetszik, mert tuti hogy van pasija....
18/F
Hozzám jöhetsz, nekem nincsen. :)
18L
Arra is kellene gondolni, hogy lekoptatnak evvel a dumäval! :)
Amugy meg: " A csajok olyanok, mint a parkolohelyek: az összes jo, mär mind foglalt, a többi meg fizetös, vagy rokkant."
Csak azért mondják, hogy lekoptassanak?
Akkor miért nem mondják a szemembe: figyu, nem vagy az estem. És miért játszanak velem akár az egész este folyamán?
"a végén mondja hogy neki van ám barátja, csak nincs itt"
Kurwára csak lekoptatnak!!! Az én csaj haverjaim is mindig azt mondják a srácoknak akik nem jönnek be nekik h van barátjuk.
Az akinek tényleg van barátja az a beszélgetés elején fogja neked mondani neked ezt, nem a végén!
Am valszeg nem a külsőddel van baj, mert akk nem kezdenének dumálni el veled. Szal vmit akkor szúrsz el. Nem lehet h túl nyomulós vagy? Vagy nemtom ezt neked kell tudnod mi a baj...
17/F
Nyomulós??? Én? :D
Általában pont az szokott lenni, hogy túl visszahúzódó vagyok.
Akkor lehet pont az a baj, hogy visszahúzódó vagy.
A lányokon még én sem tudok kiigazodni. :)
17/L, és nincs barátom. :D
igen sajna ez a lekoptató szövegek egyik leggyakoribbja
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:54
A fiú olyanok, mint a wc-k. Vagy foglaltak vagy büdösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!