Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok nagy része miért imádja ha egy kapcsolatba a pasi visz szinte mindent bele (auto, lakas) es nekik csak a testuket kell beleadniuk?
Abba még nem gondoltál bele, hogy egy nő tud egy lakásból otthont csinálni? Vagy a ház körüli placcból kertet? Őszintén: nálatok otthon ki dolgozik többet a házban, anyud vagy apu? És itt most a porszívózás, mosogatás főzés is munkának értendő!!!
Amúgy szerintem egy kapcsolatban el kell osztani a feladatokat. Lehet, hogy a párom a dupláját, vagy a tripláját keresi annak a pénznek, amit én tudok hazavinni. Ezért most el kéne hagynom? Vagy inkább törődjek bele, hogy ő okosabb és tehetségesebb, mint én, és segítsem abban, hogy még jobban kamatoztatni tudja a képességeit?
Ha csak az anyagi oldalát nézed, persze igazságtalannak tűnik a dolog. Ha csak az érzelmit, akkor pont a nők vannak hátrányban. 2-3 gyerek mellett apa elmehet a haverokkal fél délután sörözni, de egy nőnek onnantól nincs magánélete. Szóval próbáld meg egészben nézni, ki mit ad bele egy kapcsolatba.
Ha egy nő elvár ilyesmit, azzal nem is érdemes kezdeni. Ha meg ennek ellenére a pasi kezd vele, mondván majd megváltozik... később ne sírjon a szája, hogy a nő nem a sper...ját szívja hanem a pénzét....
Nálunk pl az én részemről volt ház. Tehát az ahol lakunk. A férjem költözött ide. Kocsink nincs mert tök feleslegesnek tartjuk, helyette inkább kaját veszünk. Mert ha lenne kocsi, akkor választani kéne a fenntartása és a benzin, vagy kaja... és amúgy sem tud egyikünk se vezetni.
A háztartásba meg mindketten beleteszünk mert mindketten dolgozunk. Mikor nekem nem volt munkám, a férjem tartott el, igen, de én dolgoztam itthon. Most már megosztjuk a házimunkát is.
És ennyi.
Azt hittem most a 22 ismerősödről beszélünk. :D + ott van 6 + 5...
Te válassz nálad jobban kereső lányt, ha ennyire zavar... Ennyi, aztán hagyd meg, hogy más is olyat válasszon magának, amilyet akar. Van akinél ez dönt, van akinél nem. Szerintem az is szánalmas, hogy te ezt lesed. Elvileg felnőtt emberek vagyunk, el tudja dönteni mindenki, hogy kell-e neki egy "pénzleső" nő, vagy sem. :D Szerintem te kívülről baromira nem látsz annyira mélyen bele 33 pár kapcsolatába, és hogy ott a nő csak a testét adja-e bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!