Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok nagy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok nagy része miért imádja ha egy kapcsolatba a pasi visz szinte mindent bele (auto, lakas) es nekik csak a testuket kell beleadniuk?

Figyelt kérdés
A kornyezetemben akiket ismerek abbol 22 párnál szinte mindent a pasi adott bele a kapcsolstba es csak 6 olyan párt ismerek ahol s làny volt a tehetosebb es 5 part ismerek ahol hasonlo volt a ket fél anyagi helyzete. Ezt szamoltam ossze es furcsallom a dolgot.
2014. febr. 7. 20:47
1 2
 1/17 Noydra ***** válasza:
Eltartott magánkrváknak hívják őket.
2014. febr. 7. 20:47
 2/17 anonim ***** válasza:

Mert nektek ennyi is elég? HA NEM TETSZIK, NE LEGYÉL ILYEN LÁNNYAL! No de neked még is ilyen nő kell, miattuk szomorkodsz! De fura, nem mindenki ilyen, észrevetted? Akkor miért nem CSAK ŐK érdekelnek?

Másrészről ha te nem tudod, üzenem, még mindig nincs teljes egyenlőség nők és férfiak terén munka és fizetés lehetőségek terén!

2014. febr. 7. 20:48
 3/17 A kérdező kommentje:
De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni
2014. febr. 7. 20:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Vaqy a penz miatt, vagy pedig amiatt, ami a penz mögött van. Mert akik meg tudjak szedni magukat, azok altalaban nem teszetosza puhap_csök.
2014. febr. 7. 20:56
 5/17 anonim ***** válasza:

"De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni"

Te eleg fiatal lehetsz, ha egy no mond vmit, azt nem kell mindig szo szerint venni! :)

2014. febr. 7. 20:56
 6/17 anonim ***** válasza:

" az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia"

Te ezt így látod. Az általad említett 22 pár nem így látja. Az ő dolguk.

Egyébként én annyira nem is ezt tapasztalom, én inkább úgy veszem észre, hogy általában egy kapcsolatban a néhány évvel idősebb félnek van több mindene. Szinte minden pár, akit ismerek és a nő az idősebb, a nő vitt többet a kapcsolatba.

2014. febr. 7. 20:57
 7/17 anonim ***** válasza:
"Te ezt így látod." = ők ezt így látják. :D Azért remélem, ki tudod bogozni, mit akarok mondani. :D
2014. febr. 7. 20:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Most mi van? Egyrészt, mit számít, hogy ITT A GYÍKON mit beszélnek? Másrészt, persze, ez lenne a tökéletes világ, de sajnos ez sok esetben nem megvalósítható. Azonban ha már itt tartunk, hogy ki mit lát, én még mindig azt látom, hogy a nő főz többet, a nő mos, a nő takarít többet, a nő vásárol be.. Hm? Azért szerintem másban is oda tudjuk rakni magunkat, ha épp pénzben nem. Szerintem az a lényeg, hogy egy kapcsolatban kb. egyensúlyban legyenek a dolgok, mindkét félnek megfeleljenek a dolgok. NEM? Ne ítélkezz kívülről. Honnan tudod, azok a nők mit tesznek, és mit nem? És ha netán keveset is tesznek, nem neked kell szeretned őket. Szerintem törekedj arra, hogy a saját kapcsolatodban megtaláld a békét! HM?
2014. febr. 7. 21:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom a régi modellel, ha kell eltartok egy nőt. Aki persze cserébe biztosítja úgymond az otthon melegét nekem, törődés, szeretet, ügyintézés, házimunka, kaja, szex. Na meg persze az ápoltság, szóval jól nézzen ki, végülis én is igényes vagyok magamra.

Aki meg nem tud eltartani egy nőt, és ezen pampog, azt gyengének tartom. Akkor az keressen magának egy hozzáillő emancip .ncit, velük is van épp ugyanannyi baj, mint a magukat eltartató plázacicákkal.

És ezt amúgy mi sem mutatja jobban hogy még manapság is egy férfi frusztrált ha a csaja/felesége jobban keres nála, és erre ahogy látom sokszor a kapcsolat is rámegy.

23/F

2014. febr. 7. 21:05
 10/17 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha egy nő, mint a párom jobban keres nálam. Nem lennék frusztrált. Cserébe mosnék, takarítanék, kertészkednék stb. Főzni nem tudok, tehát azt az egyet nem vállalnám.
2014. febr. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!