Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok becsajozni akàrmit csinálok nem megy.

Nagy nehezen elhivok egy csajt randizni vagy valami és át vernek nem jönnek el.

Vagy a másik kedvencem ez a friendzone Majdnem minden csajnàl ott vagyok és nem tudok onnan kijönni.

Nem kellenek olyan válaszok hogy csúnya vagy meg ilyenek mondta már pár lány hogy helyes vagyok de ez kevés olyat is mondtak hogy túl rendes vagyok.

Nem vagyok bunkó nem vagyok köcsög sportos testalkatom van nem úgy öltözök mint egy csöves nem vagyok gazdag mèg tanulok 20 éves vagyok 10 éve volt baràtnőm utoljàra tehàt alsòba.

Mi lehet a baj ? Előre is köszöntem a vàlaszokat

2014. febr. 2. 08:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
küldesz képet privibe?? :) 16/l
2014. febr. 2. 08:56
 2/16 A kérdező kommentje:
ment a privát
2014. febr. 2. 09:03
 3/16 anonim válasza:
Kérdésedből ítélem,hogy valószinű korodnak megfelelő lányoknál próbálkozol sajnos ebbe a korba még nem azt nézik a lányok,hogy de jó rendes,figyelmes stb...ilyen jó barátnak ebbe a korba mèg nem értékelik át nem azt mondom mindegyik de elég sokan. Szerintem próbálj kicsit macsosabb lenni ne lássák rajtad anyira,hogy félsz légy laza kicsot leszarom stílussal:) de figyelj ne nagyon vedd át a szokást mert később meg már nem az kell nekik:) hanem a rendes:)
2014. febr. 2. 09:10
 4/16 A kérdező kommentje:

Próbáltam macsósabb lenni meg tökösebb meg hogy leszarni néhány dolgot de igazán az se vált be lehet hogy ennél is keményebbnek kéne lennem

igen a koromhoz illő nőkkel próbálkoztam

2014. febr. 2. 09:16
 5/16 anonim ***** válasza:

Eddig komolytalan lányoknál próbálkozhattál.

Vagy csak jó kifogásnak tűnt, hogy túl rendes vagy, és még helyes is. Ha ezeket komolyan gondolnák, akkor mégis mi hiányzik belőled? Szenvedély? Kicsit lehetnél talán vadabb, majd ha odajuttok. Nem vagy túl nyomulós?

2014. febr. 2. 09:17
 6/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy rendes vagy nagyon pozitív. Az is pozitív, hogy tudsz beszélgetni a csajokkal. Viszont nem értem, mi okból nem tudsz tovább lépni a barátkozásnál. Ha bejön neked egy csaj, akkor a megfelelő pillanatban lépj tovább, ne csak barátja legyél. Itt van szükséged bátorságra, határozottságra. Legyél spontán. Pl. fogd meg a kezét, csókold meg... Gondolom azért mondják, hogy túl rendes vagy, mert nem mersz közeledni.
2014. febr. 2. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Küldj privibe képet! :)
2014. febr. 2. 09:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok túl nyomulos

Lehet az a baj hogy nem tudok közeledni mert talán nincs önbizalmam

2014. febr. 2. 09:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Akkor te magad is tudod a választ rá, hogy mi lehet a baj.

Ha helyes vagy, meg sportos, akkor miért nincs önbizalmad???

Legközelebb próbálj közeledni is. Minél tovább húzod ezt a dolgot, annál nehezebb lesz. Most még fiatal vagy, hajrá!

2014. febr. 2. 09:39
 10/16 anonim ***** válasza:
küldesz képet?:)
2014. febr. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!