Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miert, miert es még egyszer miért nem vagyok egyikotol esete sem?
Figyelt kérdés
26 kepet kuldtem itt szet a gykn a lanyoknak, hogy mi a baj velem, vagyis a kulsommel. 23 valaszt kaptam, mind a 23 arrol szolt, hogy nem vagy az esetem, de tuti mas lanyoknal szerencsed lesz.sok sikert. Egyik sem volt, hogy bejossz nekem. Eloben.is ugyanez van, hofy nincs veled baj, de nem vagy az.esetem. Kezdek ketsegbe esni, hogy megoldast senki sem mond, csak.azt hajtogatja mind az osszes lany, hogy teljesen atlagos vagy, mas lanyoknak tetszeni fogsz biztosan, de nekem nem vagy az esetem. De mind a 23 nak es pluszban az eloben valo ismerkedeskor 13 csajnak sem vagyok az esete? Ez tobb mint furcsa, kezdel begolyozni.2012. szept. 27. 20:42
1/34 A kérdező kommentje:
Jav, kezdek.
2012. szept. 27. 20:44
2/34 anonim válasza:
Kérek én is képet, majd én megmondom a tutit:)
3/34 anonim válasza:
Hogy nézel ki, én őszintén segítek, ha gondolod, küldhetsz képet! :) Hátha rájövünk a problémádra! :)
4/34 anonim válasza:
Lehet a helyesírásodat kéne fejlesztened.
5/34 anonim válasza:
igen küldj nekem is és meg mondom hogy mi az ami nem tetszik :) 19/L
7/34 anonim válasza:
Hát ez a nem vagy az esetem,de másnak biztos fogsz tetszeni én ezt akkor írnám,ha nem jössz be és (esetleg) ronda vagy. és bíztatásképp odaírnám,hogy biztos lesz (egy másik ronda lány) akinek majd tetszel.
L
8/34 /Anita_'94/ válasza:
Nekem pl helyesírás fétisem van. Nálam ezért nincs sikered.
9/34 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
10/34 anonim válasza:
Ez a szöveg lányoktól azt jelenti, h ronda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!