Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miert, miert es még egyszer miért nem vagyok egyikotol esete sem?
Figyelt kérdés
26 kepet kuldtem itt szet a gykn a lanyoknak, hogy mi a baj velem, vagyis a kulsommel. 23 valaszt kaptam, mind a 23 arrol szolt, hogy nem vagy az esetem, de tuti mas lanyoknal szerencsed lesz.sok sikert. Egyik sem volt, hogy bejossz nekem. Eloben.is ugyanez van, hofy nincs veled baj, de nem vagy az.esetem. Kezdek ketsegbe esni, hogy megoldast senki sem mond, csak.azt hajtogatja mind az osszes lany, hogy teljesen atlagos vagy, mas lanyoknak tetszeni fogsz biztosan, de nekem nem vagy az esetem. De mind a 23 nak es pluszban az eloben valo ismerkedeskor 13 csajnak sem vagyok az esete? Ez tobb mint furcsa, kezdel begolyozni.2012. szept. 27. 20:42
11/34 A kérdező kommentje:
Kosz, de nekem.atlagos testem van, kover lany nem kell. Szep sem kell, de annyira ronda sem. Csak atlagos legyen testre es arcra is. Kepet mar nem szivesen kuldok, mert kezd elegem lenni a nem vagy az esetem valaszokbol. Helyesiraser bocsi.
2012. szept. 27. 20:50
12/34 anonim válasza:
Küldj egész alakos képet akkor.
14/34 A kérdező kommentje:
De ha ronda vagyok, akkor meg kellene mondani, nem azt hogy ninca veled baj. Jobban szeretem.az egyenes valaszt, akkor is ha fàj.
2012. szept. 27. 20:52
15/34 anonim válasza:
Nekem azért küldj képet, mert akkor tudok tanácsot adni. Én nem elküldeni akarlak, hanem segíteni, mert én nem párt keresek, pusztán neked akarok jót, hogy hátha mondok valami hasznosat! :)
16/34 anonim válasza:
Ronda vagy. Amúgy ettől függetlenül is az "átlagos" az a nők szótárában a "ronda", de legalábbis a "nem vonzó" szinonimája. (Egy férfinek az átlagos azt jelenti, hogy nem rossz, de azért van jobb.)
18/34 anonim válasza:
Egyébként igaz, a lányok az átlagos fiúkat nevezik rondának, a valóban rondákat egyszerűen levegőnek nézik.
19/34 anonim válasza:
ha tényleg nem vagy csúnya csak átlagos, akkor változtass a kinézeteden
20/34 anonim válasza:
Nincs veled semmi gond, átlagos vagy. Nem lehet mindenki mindenkinek az esete. Adj magadra, legyél ápolt, szerezz be pár rendes új göncöt, aztán jön, aminek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!