Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miert, miert es még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miert, miert es még egyszer miért nem vagyok egyikotol esete sem?

Figyelt kérdés
26 kepet kuldtem itt szet a gykn a lanyoknak, hogy mi a baj velem, vagyis a kulsommel. 23 valaszt kaptam, mind a 23 arrol szolt, hogy nem vagy az esetem, de tuti mas lanyoknal szerencsed lesz.sok sikert. Egyik sem volt, hogy bejossz nekem. Eloben.is ugyanez van, hofy nincs veled baj, de nem vagy az.esetem. Kezdek ketsegbe esni, hogy megoldast senki sem mond, csak.azt hajtogatja mind az osszes lany, hogy teljesen atlagos vagy, mas lanyoknak tetszeni fogsz biztosan, de nekem nem vagy az esetem. De mind a 23 nak es pluszban az eloben valo ismerkedeskor 13 csajnak sem vagyok az esete? Ez tobb mint furcsa, kezdel begolyozni.
2012. szept. 27. 20:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Valahol en is olvastam, hogy a fiuk az atlagos lanyokrol tenyleg ezt gobdoljak, hogy atlagos, ellenben a lanyok a pasik 80%at rondanak tartjak erthetetlen modon. Sajnos ronda vagyok ez van. Soha nem hittem volna, hogy ha nem vagyok extra ronda akkor lesz baratnom. Nagyon tevedtem.
2012. szept. 27. 21:03
 22/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya! Tetszik a huncut mosolyod, valami van a szemedben! Komolyan mondom! A testalkatoddal sincs semmi probléma, ha mondjuk kicsit edzenél, még jobb is lehetne. Szerintem húzd ki magad, meg néha hordj pár modernebb ruhát. Én nem vagyok a divat híve, de mondjuk egy jó farmerral, edzőcipővel, egy szép pólóval, egy ezüst színű órával... Ha kicsit az elméd is szeretnéd fejleszteni, olvass több szépirodalmi művet, akkor az írásod is javul, meg a nők szeretik az intelligens férfiakat.
2012. szept. 27. 21:05
 23/34 A kérdező kommentje:
Na megint ez a nincs veled semmi gond duma, tele van ezzel a padlasom sajnos. Mindig ezt kapom, most is. Ezert nem.kuldok mar sose sehol sem kepet. Az igazat akarom, nem azt, hofy nem vagy ronda. Mert ha ez.igy lenne, akkor nem ellutasitasbol masik elutasitasba szaladnek.
2012. szept. 27. 21:05
 24/34 anonim ***** válasza:

a hozzáállással sokkal nagyobb baj van, mint a külsőddel

vagy csak egyszerűen balf@sz vagy

de ezeken lehet segíteni

2012. szept. 27. 21:06
 25/34 A kérdező kommentje:
Egyetemista vagyok, vegzos. Nem vagyok utolso buta alak, bar lehet cak en hiszem ezt. Az egyszer biztos, hogy a lanyokat meg egyszer sem erdekelte, hogy mi van a fejemben. Nem voltak ra kivancsiak.
2012. szept. 27. 21:07
 26/34 anonim ***** válasza:
Hát én az igazat mondtam, ezek szerint a hozzáállásodat kéne sürgősen megváltoztatni! Látok benned szépet és jót, erre elküldesz a francba, hogy nem igaz? Hát edd meg, ami főztél akkor! És ne csodálkozz...
2012. szept. 27. 21:10
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem.kuldtelek el, csak ez a nem kulsoddel van a baj, mar nagyon faraszto sajnos nekem.
2012. szept. 27. 21:13
 28/34 A kérdező kommentje:
Csak azt nem.ertem, mikot kiirtam a kerdest akkor 12-13 an irtak, hogy kepet. Kiraktam a kepet es vartam, hogy jojjon 12 valasz, hogy ronda vagyok vagy nem annyira. Erre csak 2-3 valasz jott. Vagyis a nem valasz azt jelenti, tenyleg ronda vagy mint a bun. Nekem ebbol ez jon le. Logikusan.
2012. szept. 27. 21:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Akkor minek teszed ki a kérdésed, minek szenvedsz, minek szidod a véleményünk, minek??? Eleged van ebből a dumából, mégis megoldást akarsz. Végzős egyetemista létedre lehetne egy kicsit szélesebb a látóköröd...
2012. szept. 27. 21:17
 30/34 anonim ***** válasza:
Miért azok véleményére adsz, akik rondának tartanak. Mért nem szűröd ki azt a pár jót és töltöd fel magad vele, netán megfogadod és felhasználod. Le kell tojni azokat, akik szidnak, persze az értelmes kritikából tanulni kell. Légy férfi!
2012. szept. 27. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!