Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő nem könnyen kapható, kicsit kéreti magát, akkor hamar továbbálltok más nőhöz?
Nem feltétlenül. Ha úgy érzem, hogy megéri időt fordítani rá, akkor addig küzdök érte, amíg meg nem nyílik. ;)
20/F
2 hetet adok általában, ha tényleg nagyon érdekes számomra akkor 3 hetet de többet már nem. 16 évesen még okés.
De ne csak én küzdjek állandóan, ha nem látom semmi eredményét annak hogy úgymond küzdök érte mert ő a kisujját sem mozdítja akkor ágyő.
Ha nem látom jelét se annak, hogy a lány is megpróbál kicsit felszedni engem, akkor felejtős.
Nekem fontos, hogy ő is nézze, hogy én milyen vagyok, ne csak az én érdeklődésem legyen magas.
Ha tudnám hogy van nála esélyem és össze illünk ketten, akkor képes volnék akàr hónapokid is udvarolni neki.
23f
Ha hajlandó randizni és össze is jönni velem, csak a szexszel várat, azzal semmi baj, de ha már eleve az ismerkedést is hátráltatja, akkor nem érdemes vele foglalkozni.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!