Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ha egy nő nem könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő nem könnyen kapható, kicsit kéreti magát, akkor hamar továbbálltok más nőhöz?

Figyelt kérdés
Küzdelem helyett inkább "szálltok virágról virágra"? Egy nő számára mindig nagy a konkurencia, szóval ilyen szempontból megtehetitek.
2014. jan. 30. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. Ha úgy érzem, hogy megéri időt fordítani rá, akkor addig küzdök érte, amíg meg nem nyílik. ;)

20/F

2014. jan. 30. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem könnyen kapható az egy pozitív tulajdonság. Viszont ha kéreti magát az számomra már pejoratív. Játsza csak az agyát. Előbbi oké, ha minden tekintetben megéri várni akkor normális időt hajlandó vagyok. De ha azt látom, hogy valami hülye agymenés miatt játsza csak az elérhetetlent akkor továbbállok.
2014. jan. 30. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:

2 hetet adok általában, ha tényleg nagyon érdekes számomra akkor 3 hetet de többet már nem. 16 évesen még okés.

De ne csak én küzdjek állandóan, ha nem látom semmi eredményét annak hogy úgymond küzdök érte mert ő a kisujját sem mozdítja akkor ágyő.

2014. jan. 30. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne, szeretem ha váratnak
2014. jan. 30. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Alap! Ő se küzd értem, akkor én mégis miért törjem magam érte?
2014. jan. 30. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem látom jelét se annak, hogy a lány is megpróbál kicsit felszedni engem, akkor felejtős.

Nekem fontos, hogy ő is nézze, hogy én milyen vagyok, ne csak az én érdeklődésem legyen magas.

2014. jan. 30. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha tudnám hogy van nála esélyem és össze illünk ketten, akkor képes volnék akàr hónapokid is udvarolni neki.

23f

2014. jan. 30. 22:25
 8/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Fontos hogy azért minimális esélyt, látszatot adja annak hogy nem vagy teljesen lehetetlen. Akkor küzdök szivesen:) Ha viszont egyértelműen elutasítasz akkor semmi értelme.
2014. febr. 2. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerűen: Amely nő régimódi menjen a p*csába, arra van a kolostor és a zárda..
2014. márc. 14. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha hajlandó randizni és össze is jönni velem, csak a szexszel várat, azzal semmi baj, de ha már eleve az ismerkedést is hátráltatja, akkor nem érdemes vele foglalkozni.

32F

2014. ápr. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!