Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért képesek (szerintem a legtöbb) túllépni egy nő külsején, ha csak egy kicsit is tetszik nekik, a nők többsége (nem általánosítok) pedig miért nem?
Tehát átba.szod őket, és aztán csodálkozol, hogy nahááát, nem érdekled. Milyen meglepő!
Az több évvel ezelőtti kép pont olyan átverés, mintha Brad Pitt képét tennéd ki.
Tetszik tudni ő nem a három (vagy ki tudja hány) évvel ezelőtti éneddel fog találkozni, hanem veled.
Mondjuk próbálj meg a mostani énedről kitenni reális képet. Akinek bejössz, az rád ír, nem fog csalódni, akinek nem jössz be, az meg rögtön tudja ezt, és nem fut felesleges köröket, te meg nem vered át őket, tudni illik az őszinteség igenis fontos.
A másik: a pasik szinte bármit megba.sznak, ami hagyja magát, és van rajta két csö.cs. Genetika, szaporodási kényszer, minél többfelé szétszórni a genetikai állományuk, és a többi.
A nők meg válogatnak, mert kevés utódot hoznak világra, hát akkor azt a legkiválóbb hímtől szeretnék, hogy a legjobb géneket örökölje.
Ennyi.
Te se olyan csajt keresel, akire tényleg beindulsz, aki megfog külsőre. Legfeljebb még elmegy kategória. De azért megdu.gnád őket nagy duzzogva.... De erre is csak akkor lenne esélyed, ha úgy néznél ki, mint fiatalabban.
Esetleg lejjebb kéne adnod az igényidet a csajokkal kapcsolatban.
Mert ez egy ilyen világ. Ma a sárlottok meg auréliók az ideák a fiatalok körében. Az újságok címlapjai a mértékadóak, ha külsőről van szó, még ha agyon sminkelt és photoshoppolt is.
Nincs egyetemes megoldás, a legnagyobb válság sajnos az emberi fejekben van. Találj egy olyan lányt, akinek mások az értékei az életben. Ha 100-ból 99 mond nemet, akkor annyi, majd 1 igent mond. Foglalkozz vele, a többi pedig inkább szánni való. Minden egyes "nem", közelebb visz az "igen"-hez, ezt tartsd szem előtt!
Azért az nem szép, hogy egy régi előnyösebb képet küldesz, mert az egy kicsit becsapás, viszont annyit nem változhattál, ha azon még tetszel nekik a mostanin meg nem (egyébként is szerintem sok esetben egy kép nem adja vissza a valóságot).
Van hogy az ember nem jön be a másiknak külső alapján, ezen nem kell megsértődni, velem is volt már hogy képcsere után nem írt vissza a pasi, (nem vagyok ronda de nem vagyok cicababa vagy topmodell sem, csak egy átlagos lány). Nekem is volt már hogy kép alapján nem tetszett a pasi, ezért jobb még az elején pár levélváltás után képet cserélni, hogy ne élje bele magát egyik fél sem, és ne olyannak képzelje a másikat amilyennek szeretné.
Lehet hogy sok nő a tökéletes pasit keresi, én nem ilyen vagyok, nekem sokszor olyan pasik is szimpatikusak akik a többi nőnek nem feltétlenül....
Egyébként szerintem jobban teszed ha személyesen próbálsz ismerkedni! (legalábbis ha magamból indulok ki, szerintem neten nem igazán lehet ismerkedni (jó mondjuk aki pesti annak lehet nagyobb az esélye), én jobban örülnék ha személyesen szólítana meg végre valaki)
Mert a lányok komoly kapcsit szeretnének, megbecsülést és azt hiszik, akinek helyes a pofája, attól ez automatice jár. :D (benézik :D) A herceg fekete lovon, nem mindig jó móka. :((
A fiúk részéről pedig ez a nagy tolerancia oka: "Már mindegy, csak had tegyem végre már be". Innen hát a nagy megbékélés és szépséges empátia. De olyan jól csinálja egy kettő, hogy - > Friend Zone :(( búú
>:D
Kapard össze magad és tégy azért, hogy úgy nézz ki, mint három éve. Egy év alatt bőven le tudsz fogyni, ki tudsz izmosodni, vagy akármi.
És jobban fogsz kinézni mint 4 éve! :)
"tényleg nem általánosítasz, valóban nem."
feladat: te és azok, akik felpontoztak, szépen utánanéztek,h mi az általánosítás. de nem kell, segítek: a krédező azt írta,h a nők TÖBBSÉGE, ergó nem általánosított, ha azt írta volna,h minden nő, akkor lett volna az. ciki.
kérdező: számtalan ilyen kérdéshez leírtam már: ha kiírsz ilyen kérdést, akkor írd oda,h nők ne válaszoljanak, egy nő érzelmi lény, nem logikus, önkritikára genetikailag alkalmatlan, nem fognak érvelni, csak sértegetni, meg gúnyolódni, vagy mellébeszélni, mást ne is várj. múltkor is leírtam,h a legtöbb közvéleménykutatás szerint a nők a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetű tartják, aztán belém kötöttek, h nincs ilyen statisztika meg kutatás, amikor meg linkeltem neki, ment a terelés,h hát izé.."többféleképpen lehet értelmezni blabla"
a magunkba nézés képessége és az önkritika férfi vonás.
azért csinálja ezt sok fiatal nő, mert egyszerűen megtehetik, és ebben vmennyire a férfiak is hibásak. vegyünk egy átlagos nőt, ha nincs rajta 15+ kg felesleg, akkor (átveréssel) sminkkel, push up melltartóval, formagatyával kis erőbefektetéssel eléri,h kapós legyen, és a sok kanos igénytelen férfipincsi máris szórja a bókokat, mert meg akarják fektetni, ezért az egójuk megnő, és persze h válogatni fognak. ezzel szemben egy férfinak ha nem születik nagyon magasnak/jóképűnek vagy nem igazi rosszfiús alfahím, bizony kemény munka,h sikeres legyen a nők körében.
szóval egy átlagos butácska fiatal lánynál is elég sok viszonylag helyes férfi próbálkozik, az már kérdés persze,h általában csak dugni akarnak.
"Lehet élőben más a helyzet, de élőben nem merek nőket leszólítani, ha itt mindig elutasítanak, hiába nyerem meg őket lelkileg. "
nem, élőben nagyjából ugyanaz a helyzet, tipikus mellébeszélés az is,h élőben kevesebb a felszínes nő. a másik meg: nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed,h a nőket lelkileg kell megnyerni, ha ezt teszed, akkor irány a barátzóna. a nők nem vmi bonyolultak: elég ha rosszfiús/kemény/macsó/jóképű vagy, a legtöbb nőt hidegen hagyja,h mennyire vagy értékes belül és okos, max akkor lehet előny, ha néha okoskodsz neki vmit, vagy mondasz vmi humorosat,h elkápráztasd.
"Előnyös, 3 évvel ezelőtti képet raktam ki magamról, mert tudva lévő ha nem jön be a kép, a nők nagy része nem ír vissza soha."
Először mindenki a külsőt látja, tehát első látásra biztos, hogy egy vonzóbb férfi, vagy nő jobban megragadja a mások fantáziáját. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
Viszont te még erre rá is játszol, hiszen egy több évvel ezelőtti, előnyösebb képet teszel fel magadról. Nem tudom, mit vársz így?
Egyébként miért is néztél ki jobban 3 évvel ezelőtt? Nem hiszem, hogy annyira megöregedtél volna ennyi idő alatt, hogy azért veszítettél volna a vonzerődből.
A lányoktól is elvárják a legtöbben (tudom, vannak kivételek, a nagy átlagról beszélek), hogy karcsúak, csinosak legyenek, te is tegyél érte, hogy visszahozd a 3 évvel ezelőtti formád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!