Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért képesek (szerintem a legtöbb) túllépni egy nő külsején, ha csak egy kicsit is tetszik nekik, a nők többsége (nem általánosítok) pedig miért nem?

Figyelt kérdés
Nem egyszer ismerkedtem már társkereső oldalakon. Előnyös, 3 évvel ezelőtti képet raktam ki magamról, mert tudva lévő ha nem jön be a kép, a nők nagy része nem ír vissza soha. A fiúk ha csak kicsit is bejön a csaj, már írnak legtöbbször. Aztán megy a beszélgetés, volt képcsere (az előnyös képemet látta, én meg az övét), aztán ad facebook elérhetőséget. Én is végignézem a képeit faceen, és bár sok hiba van a csajokon akikkel ismerkedem (nem topmodellek na, azt kell mondanom). Aztán felveszem őket, ha már jobban megismertük egymást. Azt mondják, ha már nem is úgy néznék ki, mint a képen, akkor is oda lennének értem. Felveszem őket, de utána vagy nem írnak már vissza soha, vagy csak 1 szavas válaszokat, hogy végre kopjak le. Aztán kiderül, hogy külsőre nem jövök be. Utána már hiába mondom nekik, hogy bizony neked is sok a hibád, van 10 kiló túlsúly, furák a szemeid, görbe az orrod, sárgák a fogaid és csárén is állnak. Ami igaz is. Mégis mintha falra hányt borsó lenne, őket ez nem érdekli, igenis várják, hogy ha már ők nem, akkor legalább a pasi legyen topsrác külsőre. Az ő külső hibáik természetesek, a pasié megbocsáthatatlanok. Mondom ezt kb 30 ilyen eset után. Lehet élőben más a helyzet, de élőben nem merek nőket leszólítani, ha itt mindig elutasítanak, hiába nyerem meg őket lelkileg. Pedig 22-30 közötti nőkkel ismerkedem, akiknek elvileg ebből már ki kellett volna nőniük. (ja és nem a testemmel van a baj, az sportos, csak az arcom ronda, meg kopaszodom. Holott nálam rondább pasit is láttam már nővel, akkor nem értem a dolgot).
2014. jan. 23. 08:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hajvesztés, raáncosodás, sok stressz kiül az ember arcára. Ezen nem fogsz tudni magadtól változtatni, ha gyúrsz, ha jobb ruhát veszel fel akkor sem.
2014. jan. 23. 14:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Facebookon látom, hogy a nem szép és kissé átlag alatti lányok képe alatt is van mindig 20-30 like, abból 4-5 mindig ugyanazoktól a pasiktól származik és ezek a pasik (az adatlapjuk szerint) mind szinglik is. Tehát azt látom, hogy a kissé átlag alatti lányoknak is van 3-4-5 rajongója, lehet válogatniuk.
2014. jan. 23. 15:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt viszont én is láttam már ezerszer, hogy hiába vagyok én megfelelően intelligens, hiába van megfelelő állások, hiába van 3 diplomám. Ez eddig egyetlen nőt sem érdekelt még komolyabban sosem. Mintha leragadnának a külsőnél majdnem mind és nem tudnak azon továbblépni. Hihetetlen.
2014. jan. 23. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:

A diplomás Ádonisz!

A kutya fáját,hogy már senkinek nem kell egy szabad bölcsész, környezettanos filozófus!

Felháborító ez a világ! Engem is messzire kerülnek a nők, de hát én is őket végül is, így nem nyafogok, mint egy 3 éves, akinek elvették a csattogós lepkéjét.

Nincs új a nap alatt: használd a Deák igazolványt, ami mindig, mindenhol érvényes és mindenre jó!

2014. jan. 23. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!