Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha barátnője van annak, aki tetszik?
Figyelt kérdés
nagyon megtetszett egy srác,aki kölcsönösen érdeklődik felőlem.Az a baj,hogy barátnője van.Normál esetben,senki kapcsolatába nem zavarnék bele,gerinctelen dolognak tartom.viszont azt tudom,hogy a barátnője hosszú ideig csalta.Semmiképp nem fogom neki elmondani ezt a barátnőjéről. De nem tudom,így merjek-e közeledni,vagy így is gerinctelen lennék?2014. jan. 22. 22:25
1/4 anonim válasza:
Egyszer, négyszemközt, mondd el a srácnak ugyanezt. Ne ajánlatod tegyél, csak őszintén vázold, mit érzel szerintem. Oszt kiderül.
2/4 anonim válasza:
Az lennél, ne legyenek kétségeid.
3/4 anonim válasza:
ne közeledj, tartsd tiszteletben, mégha csalja is a barátnője.. Ő mivel lenne külömb, ha most veled csalná meg a barátnőjét ? Csótányság lenne részetekről..
4/4 anonim válasza:
Igen, gerinctelen dolog más kapcsolatába belekavarni. (Hasonló helyzetben te díjaznád, ha tőled szeretnék el a fiúdat?)
Nem, nem féregség elmondani az igazságot, már ha az tényleg igaz.
És nem, aki igazán szereti a barátnőjét, az nem fogja csak úgy otthagyni, mert épp új lehetőség van a láthatáron. (Egyébként abba belegondoltál, hogy ha olyannal állsz össze, akit csak úgy le lehet pattintani a barátnőjétől, azt ugyanígy majd tőled is el lehet szedni?)
Egyébként meg: keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!