Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok egy része, lehet már a nagyobbik része lett ez,
miért nem kedveli annyira a romantikát és miért akar
minden áron dugni és csak a férfiak kinézete, mérete
érdekli?
én szeretem a romantikát:) nem a nyáladzást.. hanem a romantikát.. seta, vacsi, gyertyafény, borozás később szex, szexi fehérnemű... masszázs... ez mind lehet a romantika része.
2014. jan. 22. 18:25
2/13 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a romantikát, de nem értem mi a baj azzal hogy nem állandóan egy romantikus filmben szeretnénk élni. :D
2014. jan. 22. 18:30
4/13 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondtam, hogy napi 5 óra romantikára vágynak, hanem annyira, hogy minden héten 2 alkalom gyertyafényes vacsi. Szerintem ez nem sok.
5/13 Magyar László 90 válasza:
Mert állatában minden nő életében minimum egyszer már csalódott valakiben. Nem ismerik be maguknak, hogy szeretnek rizikózni, mert aki ránézésre hűséges és megbízható férfi abban nagy valósínűséggel csalódni sem fognak és ez unalmas a nőknek. A szex úgy érzem, hogy a mai lányoknál már nem a szeretkezésről, hanem úgynevezett divatról szól. Éppen ezért egyre fiatalabban kezdenek el fiúzni... Erről a témáról hosszú órákat lehetne beszélgetni egy korsó sör mellet mert a neten ez nem ugyan az. Már ha betöltötted a 18-at
2014. jan. 22. 18:35
Nem tudom, engem jobban vonzanak a spontán dolgok. Nem kell megrendezni az egészet, persze szeretem a gyertyafényt, de az nem tetszene ha hetente kétszer mintha elő lenne írva, ez lenne a program.
Már az is elég romantikus nekem, ha csak összebújva fekszünk egymás mellett, vagy átbeszélgetjük az éjszakát. :)
22L
2014. jan. 22. 18:40
7/13 Magyar László 90 válasza:
Ritka de becsülendő személyiség.
2014. jan. 22. 18:44
8/13 A kérdező kommentje:
Elő lenne írva. Nem kell előírni, de jó a rendezettség. Mi lesz veled munkahelyen, ahol elő lesz írva, hogy reggel 7 re mész és 5 ig egy pohár vizet sem ihatsz és gürizned kell vérfolyásig. Vagyis a jól fizetett helyek nagy részén ez van. Folyamatosan elő lesz írva minden. Persze a szerelem rugalmasabb, de jó ha ott is pontos az ember. Ezt persze egy 15-24 közötti nő nem értheti, aki még egy botot sem tett arrébb és körbeugrálták a pasik.
Nem tudom miért reagálsz így, amikor nem is ismersz. :D
Miért fáj az neked, ha én nem szeretem a megrendezett dolgokat?
Egyébként pedig, egyáltalán nem ugrálnak körbe a pasik. Nem is szeretem ha ezt csinálják. Számomra semmiségnek tűnő, egyszerű dolgok az igazán értékesek. Igen, még az is elég, ha csak mellettem van az akit szeretek, mindenféle szabályok és elvárások nélkül, amelyeknek meg kellene felelnünk ahhoz, hogy a mások által "normálisnak" tartott párkapcsolatban éljünk.
22L
2014. jan. 22. 18:59
A magánélet és a munka nem ugyan az. Nekem senki ne határozza meg, hogy márpedig hetente 2x romantikázni kell. Ha nincs hangulat akkor nincs, nem kell erőltetni, mert attól csak ideges leszek. A munka az más, azt azért csinálja az ember, hogy megéljen, nem lehet nem csinálni. Aki pedig munkán kívül meg akarja szabni, hogy mikor milyen kedvemben legyek és mit csináljak az elmehet a jó büdös k-u-r-va anyjába!
2014. jan. 22. 19:02
Kapcsolódó kérdések: