Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen a személyisége annak a nőnek, akiből többet és többet akartok?
Legyen kedves! Nálam legalábbis ez jön be. Legyen kedves, figyeljen oda rám. Én is ugyan ezt adom cserébe. A mosoly is sokat számít. Lehet egy lány akármilyen szép, ha azt látom, hogy faarcú, nem érti a viccet, folyton feszeng, az nem fog vonzani, sőt kifejezetten taszítani fog. Adja önmagát és kész! :)
Az meg természetes, hogy valamennyire izgulsz, amikor olyan férfival beszélsz, aki tetszik. Én is érzem ezt (mármint nőknél, akik tetszenek), de ezt nem kéne hagyni, hogy a viselkedésedben is kijöjjön. Mert elriaszthatod vele.
22/F
Szerintem ez az adott férfi személyiségétől is függ. Számomra ideális nő tulajdonságai:
- ápolt, csinos, kulturált viselkedésű
- alapjában kiegyensúlyozott lelkületű (néha egy kis hiszti belefér)
- természetesen tud viselkedni, társalogni elegáns fogadáson, operában ép úgy mint rockkoncerten, focimeccsen, pubban
-kellemes társ utazáshoz, sportos programokhoz
feleségnek, gyermekeim anyjának is alkalmas, ha:
- iskolázott, művelt, versenyképes a munkaerőpiacon
- jellemes, becsületes
- kulturált, jó családból származik;
- részletes egészségügyi vizsgálat sem tár fel nála jelentősebb problémát
3. válaszoló!
Te magaddal szemben is ilyen igényes vagy? Te is be tudod mutatni a pedigrédet és a részletes orvosi kivizsgálásod eredményét-különös tekintettel a pszichiátriai eredményekre?
3-aska, légyszi még ismerkedés előtt mindezeket amiket egy nőtől elvársz prezentáld jó:D és majd akkor komolyan lehet téged venni:DD
De ha nem vagy ennyire pedigrés, akkor ne akarj a jövendő asszonyon keresztül felkapaszkodni oda ahová nem fogsz tartozni sosem:D
Ugyebár a kérdés az volt, hogy milyen az a nő akitől többet akarunk.
Ismerkedéskor, könnyed kapcsolathoz elég ha a nő a szexuálisan vonzó kritériumnak megfelel, az első felsorolás első pontjának (ápolt, csinos, kulturált viselkedésű), a többi menet közben könnyen felmérhető.
Olyan csajjal élek aki az első felsorolásnak megfelel csak meg. Tehát nem is vagyok annyira igényes.
Egyébként meg egészségügyileg, pszichológiailag, fizikai-kondicionális is rendszeresen ellenőrzött ép férfi példány vagyok, van róla papírom is, és ezt korábban ismerkedéskor hangsúlyoztam is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!