Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretek egy lányt de ő mást szeret?
Figyelt kérdés
Néha érzem hogy én kellek neki, de mostanába van mikor beszélgetünk és jól elvagyunk de van mikor hozzám se szól és állandóan csak más fiúval foglalkozik... (ráadásul osztálytársam):/2014. jan. 30. 14:05
1/2 anonim válasza:
Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni de lehet hogy így akarja magára vonni a figyelmedet de lehet hogy nem ki tudja beszélni kéne vele erről szerintem :D
2/2 A kérdező kommentje:
De mikor mondom neki hogy nem kell neki az a pasi aztmondja állandóan hogy féltékeny vagyok..
2014. jan. 30. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!