Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy pasi aktit az életemné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aktit az életemnél is jobban szeretek de nem törődik ezzel ö aszt mondja szeret de nem úgy nézik mit csináljak? Mit tegyek? Én nagyon szeretem (Nem tudok nélküle élni annyira szeretem miért csinálja eszt velem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
mit miért csinál? azt mondja szeret, akkor hidd is el neki! 1ébként hogyan nyilvánul meg a nemtörödése?
2010. nov. 30. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szóval a pasinak már másik b.nője van de te még mindig neki nyalsz? Ő meg hiteget téged össze vissza mert tudja hogy naív vagy??
2010. nov. 30. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni, az lehet h jó pont lenne nála.
2010. nov. 30. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
ne ragaszkodj ennyire a másikhoz először is, másodszor pedig dobd ki :S
2010. nov. 30. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár az én szerelmem is így érezne. :( Nem lenne semmi bajom a világon.
2010. nov. 30. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:

pl.:Ha szeretne akkor nem 1-szer találkoznánk egy héten

És fel hívna magától amit sosem tesz meg

2010. dec. 1. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
az én párom is alig keres engem, de én tudom az okát, hogy miért "hanyagol", és ha végre sikerül beszélnünk,akkor kárpótol mindenért. És én örülnék nagyon, ha heti 1X talizhatnák vele, mert távkapcsunk van (1000 km).
2010. dec. 1. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:

És az jelent valamit hogy csak a kor hiv. fel mikor én csörgetem meg

szerintetek szeret???

2010. dec. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!