Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hánytam a találkozón. Érdekes kérdés lesz. Szerintetek?
13:14-nek, szerintem rosszul gondolod, majd akkor mondd róla, hogy b.uzi ha ő mondja v. ha látod egy másik férfivel intim helyzetben! Szerintem valószínűbb, hogy félénk és meg van illetődve kissé női közegben még ha a külseje alapján nem is gondolná róla az ember! Ennyi!
Azért merem ezt így kijelenteni, mert az én baráti körömben is van egy ilyen ember, róla is kitaláltak már ilyen hülyeségeket pedig nem b.zi, sőt kifejezetten utálja a b.uzikat! Csak nagyon nehezen oldódik fel egy lány mellett, puhítani kell kicsit.
Azért az kicsit büdös, hogy találkoztok és hirtelen a nemi életét vázolja fel két korty Cola Light között. Mennyire ismeritek egymást, egyáltalán miért mondta ezt el Neked? Nem lehet, hogy csak szórakozott (bár az eredmény közel ugyanaz, mert akkor meg egy idióta, akivel szintúgy nem éri meg foglalkozni), esetleg tud arról valamit, hogy tetszik Neked és így akar lekoptatni?
Amúgy hagyd a p.csába! Milliónyi sokkal jobb, aranyosabb, értelmesebb lány szaladgál a világban - Te is megtalálod majd a hozzád valót! Jobbulást!:)
NEM! Te egy értékes ember vagy . A csaj hülye, vagy qrva. Delehet, hogy csak szopat!!!!!!!!!!!! eZT LE KELL TESZTELNI.
Lehet, hogy az egész kamu. Valami mást akar nálad elérni. Pl vedd el. A teszt a következő: vigyorogj, vágj jó pofát mindenhez, udvarolj játszd meg a menőt,,, azután úgy dugd meg, keféld szanaszét, vágd gerincre, hogy jajgasson. (ha kell segítek) Ez vicc, de légy kemény. Lehet hogy csak nyuszi vagy és azért provokál, de lehet, hogy tényleg K.
Javaslat: ha rendes csak provokál, akkor becsüld meg mert szeret, csak így fejezi ki. De ha K akkor zavard el mert BELE FOGSZ PUSZTUlNI !!
Utolsó válaszoló, teljesen mindegy, hogy teszteli vagy qrva. Ha teszteli: ez most komoly? Ez normális? A hokedlinak több kultúrája van mint ennek a csajnak!
ON: Szerintem is csak játszik veled. Látja, hogy veled lehet. Gyorsan felejtsd el mert csak megöli az érzékeny lelkedet.
Jó lenne kicsit keményebb lennél, határozott, mert hiába mondják ezt a lányok, hosszú távon nem maradnak egy nem férfias srác mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!