Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat a leányzó?
Figyelt kérdés
Arról lenne itt szó, hogy van egy lány az életembe, 2 hónappal fiatalabb mint én, mondjuk ez nem lényeges...És nagyon jól elvagyunk, mikor beszélünk nagyon gyorsan telik az idő, bármit csinálunk együtt jól érezzük magunkat.. elvagyunk.. egyszer felhozódott, hogy mi lenen ha mi járnánk.. és akkor modnta, hogy ő nem akar elvesziteni soha, és fél ha vége akkor vége mindennek..Gondoltam, hogy talán leakar rázni igy.. de nem valószinüü, hisz állandóan hov, hogy menjünk strandra, kibérelünk egy szobat és eltöltünk1 hétvégét stb.. néha ugy érzem mintha többet szeretne, talán ő is bizonytalan? 16F2014. jan. 25. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nem csak tudja ha szakitanatok a vegen akkor mar nem lenne olyan jo a baratsagotok.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet arra esély, hogy ő is megpróbálná?
2014. jan. 25. 21:25
3/5 anonim válasza:
szia,lehetséges,h igazat mond neked azzal,h fél ha vége akkor vége mindennek..de pont ez bizonyítja,h ő (is) többet érez irántad,csak fél továbblépni egy szintet(barátságból szerelem).sztem válaszd a kivárásos technikát,de közben próbálj udvarolni neki és vegye benned észre a férfit,úgy talán összejön :) 1 kalappal :) 17L
4/5 A kérdező kommentje:
hát csak remélni tudom :) köszönöm:)
2014. jan. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!