Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit gondolhat ezekután rólam a lány, akivel randiztam? Kínos?
Régebben megismertem egy lányt, ismerősök voltunk facen, de nem beszéltünk. Kb kát hónapja feltöltött magáról képeket, elkezdtem nézegetni, végigfutottam az adatlapját, a képeit és szimaptikus lett. Ráírtam, elkezdtünk chatelni, sokszor éjszakába menően. Múlt héten elhívtam randira, ami végül tegnap jött össze.
Elmentünk fagyizni. Ő teljesen más, mint a többi lány, nem olyan átlagos. 17 éves létére is szelíd és abszolút pozitív és mosolygós, megvan egy egyedi stílusa (jó értelemben). Élőben teljesen belezúgtam és végig zavarban voltam meg izzadt a kezem. Voltak kínos csöndek, és végig azon agyaltam, hogy még miket kérdezzek tőle. Viszont az elköszönés volt nagyon kínos. Nem mertem megcsókolni, így csak megöleltem. Igazából meg úgy közeledett az ajkunk, de én hülye átváltottam ölelésbe. Láttam a lány arcán a döbbenetet. DE ez még nem is lett volna baj, de utána annyira ideges lettem, hogy most mit hihet, hogy elkezdtem magyarázni a magamét, valami ilyesmit: "bocsi, tudom, másra számítottál, és nagyon tetszel, de nekem ez nem jön. Vagyis igen, de nem mertem, ne haragudj...". Nem arról van szó,hogy nem kívánom, mert így, hogy nincs velem, csak arra vágyom, hogy átöleljem és megcsókoljam, de élőben lefagytam. MIndegy, miután megpróbáltam kimagyarázni a ciki helyzetet, mondta a lány, hogy "ami nem megy, azt nem kell erőltetni" és fura volt, mert mosolygott. Ekkor már a buszmegállóban voltunk és pont a busza is jött, szóval elment, én meg legszívesebben elástam volna magamat, életemben nem égtem be ennyire...
Facere se merek felmenni, nem tudom, mit írhatnék neki. Egész nap emiatt ma gyomorgörcsöm volt, és azon agyalok, hogy most mekkora balféknek tart... Elszúrtam?
Volt már több kapcsolatom is, de ilyesmi nem fordult elő senkinél se és nem szoktam ennyire izgulni a talikon. :(
19f
Amit én tennék(mivel ez kínos)
Felhívnám telefonon, mivel ilyenkor nem gondolkodhat sokat a válaszon és:
Szia azért hívlak mert szeretnék bocsánatot kérni!
A mai randinkon nagyon hülyén viselkedtem és szégyellem is magam, most biztos egy idiótának tartasz.
De őszinte leszek soha nem voltam ilyen szép és értelmes lánnyal és nagyon zavarban voltam, ezért is voltam ilyen.
Örülnék ha adnál még egy esélyt.
Ha erre nemet mond nem is érdemes vesződni vele..
hagyd a face-t a francba
a csajok szeretik a tökös csávókat és nem az ilyen rádírok, mert beszélni nem merek veled
Rögtön hívd fel telefonon, ha ilyenkor hívod tudni fogja, hogy csak ő jár a te fejedben.
Remélem még ér valamit az írásom, szóóóval fel ne hozd a randit, hogy húúú bocsi mégegyszer, hanem vedd természetesre a figurát mintha mi se történt volna, kérdezd a szokásosat, majd akár mondhatod, hogy nagyon jól érezted magad vele, és nem lenne-e kedve megismételni valamikor...
Sok sikert! ;)
hívtam 3-szor, de nem veszi fel :S
facen is megírtam neki, hogy majd írjon, ha ráér, mert fel szeretném hívni... de facen sincs fent
7. vagyok...
Nyugii nem jelent ez még semmit, de ha a randit lemondja, szerintem ajánlj fel 2 napot, ha semmelyik se jó, akkor kell parázni, de addig semmiképp ;)
Sok sikert, de írj a változásoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!