Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt általános sulimból van egy leányzó, hogy kéne nyitnom felé?
Van egy csajszi, aki kettővel-hárommal alattam járt, facebookon ismerősök vagyunk.
Szerintem sosem beszélhettem vele összvissz 2 mondatnál többet..
Az úgy gondolom erős lenne, hogy "Szia E*****! Látom mennyire jó nő lett belőled, remélem még emlékszel rám, egy általánosba jártunk. Péntek délután szabad vagy?:)" tehát milyen tanácsokat tudnátok adni?
Lassan 19/F.
Azt hogy mennyire jó nő lett belőled dumát picit hanyagolnod kéne.
Helyette inkább mondd azt hogy "Szia E...! Rég láttalak, stb... stb...
És ha kérdezed tőle hogy szabad-e péntek délután akkor mondd azt hogy szeretnél beszélgetni vele egy picit a régi dolgokról, élményekről, egy kis nosztalgiázás, stb...
Hidd el működni fog. Én egy régi gimis osztálytársnőmre találtam így aki csak 9. ben volt osztálytársam de így lassan 6 év után újra felismertem őt az utcán, és ő neki is rémlett hogy kivagyok, és jól eldumálgattunk.
Szóval csak ügyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!