Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy egy lány egy idő után már rám sem köszön? (nem általános rinya)
Nem akart tőlem többet , mert hívtam randizni , kifogásokat keresett ahogy legtöbb lány általába és meg is lett mondva , hogy nem.
És hát elvileg megmaradtunk barátoknak. Mostanában elkezdett érdeklődni irántam de ez hirtelen alábbhagyott valamiért és szépen mondva : b*szik már rámköszönni is.
Ez miért lehet ?
16/F
Azért, mert nem jössz be neki. Örülj neki, hogy nem csap be, és őszinte! Gondolj bele milyen lenne, ha mint barát lennétek és minden nap jókat nevetnétek, de te mindig közelednél, ő meg elhúzódna. Így legalább tiszta a dolog. Hagyd. Hidd el, ha egy lánynak bejössz, igent mond egy randira ;) Keress mást. Már csak azért is mondom, mert nekem is pont udvarolgat egy fiú és szerencsétlen már egy éve nem veszi észre h hiába küldözgeti a virágokat az osztálytársaival...erre a lány se tud mit tenni, ha nem veszed észre magad, egyre bunkóbb lesz.
18/L
Egy lány, ha valamit ad magára, akkor nem köszön rád, hanem fogadja a köszönésedet.
Ha érdekel, hogy van-e valamilyen problémája veled, legjobb, ha őt megkérdezed.
Elsősorban mert jófej csaj és alapvetően mindenkivel szeretnék jóban lenni persze akad kivétel.
A másik , hogy mindig is zavart , ha látom valakin , hogy levegőnek néz most nem a járókelőkre célzok :D közeli ismerősök közül
A képlet innen 1szerű: Ne köszönj neki soha többet.
Hidd el! Ha nem vagy konzekvens akkor előbb utóbb azt hiszik majd hogy azt tehetnek veled amit csak akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!