Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy egy lány egy idő után már rám sem köszön? (nem általános rinya)

Figyelt kérdés

Nem akart tőlem többet , mert hívtam randizni , kifogásokat keresett ahogy legtöbb lány általába és meg is lett mondva , hogy nem.

És hát elvileg megmaradtunk barátoknak. Mostanában elkezdett érdeklődni irántam de ez hirtelen alábbhagyott valamiért és szépen mondva : b*szik már rámköszönni is.

Ez miért lehet ?

16/F

2013. febr. 15. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kimondom: egyszerűen rádunt.
2013. febr. 15. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem jössz be neki. Örülj neki, hogy nem csap be, és őszinte! Gondolj bele milyen lenne, ha mint barát lennétek és minden nap jókat nevetnétek, de te mindig közelednél, ő meg elhúzódna. Így legalább tiszta a dolog. Hagyd. Hidd el, ha egy lánynak bejössz, igent mond egy randira ;) Keress mást. Már csak azért is mondom, mert nekem is pont udvarolgat egy fiú és szerencsétlen már egy éve nem veszi észre h hiába küldözgeti a virágokat az osztálytársaival...erre a lány se tud mit tenni, ha nem veszed észre magad, egyre bunkóbb lesz.

18/L

2013. febr. 15. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány, ha valamit ad magára, akkor nem köszön rád, hanem fogadja a köszönésedet.

Ha érdekel, hogy van-e valamilyen problémája veled, legjobb, ha őt megkérdezed.

2013. febr. 15. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Azóta találtam mást már és én se akarok tőle semmit , de azért ne nézzen már levegőnek.. és szoktam köszönni neki ha látom
2013. febr. 15. 17:22
 5/9 A kérdező kommentje:
végülis marha jól kijöttünk és nem 2 hete ismerem
2013. febr. 15. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Te mondtad: nem akarsz tőle semmit és már van valakid. Akkor miért is érdekel ennyire, hogy egy lány nem köszön? Hm? Akkor még csak érzel iránta valamit.
2013. febr. 15. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Elsősorban mert jófej csaj és alapvetően mindenkivel szeretnék jóban lenni persze akad kivétel.

A másik , hogy mindig is zavart , ha látom valakin , hogy levegőnek néz most nem a járókelőkre célzok :D közeli ismerősök közül

2013. febr. 15. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A képlet innen 1szerű: Ne köszönj neki soha többet.

Hidd el! Ha nem vagy konzekvens akkor előbb utóbb azt hiszik majd hogy azt tehetnek veled amit csak akarnak

2013. febr. 15. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz öreg , megfogadom
2013. febr. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!