Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú így köszön el, akkor van rá esély, hogy tetszik neki a lány?
Figyelt kérdés
"jóéjszakát,szép álmokat:P :)" A fiúnak a lány nem haverja.2012. márc. 3. 16:53
1/8 anonim válasza:
egy ilyen üzenet után akár a bugyijába is elmehet! :DDDDDDDDDDDD
2/8 anonim válasza:
Én is így szoktam köszönni a lányok többségének lefekvés előtt! igaz hogy a 90%uk tetszik is :D de csak msn-en beszélgetek a legtöbbjükkel, az életben nagyon messze lakunk :/
3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként most olvastam el a kérdést,és nagyon értelmetlen,ráadásul hülyeségnek hangozhat,elnézést. Tudom,hogy nem a neten kell élni az életünket. Csak ez a srác mindig annyira zavarban van előttem,és furcsa volt,hogy rámírt chaten. :)
2012. márc. 3. 16:56
4/8 anonim válasza:
Én általában megvárom míg a csaj lép le, nehogy azon agyaljon hogy nem akar tőlem semmit, ezért ment le..
5/8 A kérdező kommentje:
Mármint hogy Te megvárod,hogy ő menjen le,hogy nehogy azt higyje,hogy Te nem akarsz tőle semmit? Így gondoltad? :D
2012. márc. 3. 17:02
6/8 anonim válasza:
én is így köszönök el minden csajtól attól aki tetszik meg attól is aki nem érdekel csak barátom
7/8 anonim válasza:
Esély mindig van rá, én is így szoktam köszönni (főleg lány) ismerőseimnek, de tudják, hogy van barátnőm, szóval nem zavarja őket, nekem pedig egyikük se jön be igazán.
8/8 anonim válasza:
Hallod, tapasztalt vagyok és tetszik neki a lány ha így köszön el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!