Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megérdemel még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérdemel még egy esélyt?

Figyelt kérdés

az utóbbi hónapokban nagyon közel kerültünk egymáshoz fiatal tinikorom első szerelmével :)))

a nagy távolság miatt csak neten beszélgettünk,most viszont úgy hozta a sors hogy egy városba lakunk

csütörtökön épp csak összefutottunk,és megbeszéltük hogy pénteken találkozunk

de sajnos nem jött el :D nem is szólt hogy nem jön

később avval magyarászta hogy közbejött valami

megérdemel még egy próbát ez a dolog szerintetek? vagy már nem?

(én 17 éves lány,ő 19 fiú)

2014. jan. 25. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyival nem tisztelt meg,hogy megjelenjen,és még csak nem is szólt neked.Ezt az embert sürgősen felejtsd el,mert mindig is csak ennyi megbecsülést fogsz kapni tőle,mint amennyit már az elején is.
2014. jan. 25. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:

nem erdemel!!!!! szerinted mennyire tetszel neki, ha még csak szolni sem szol??

20l

2014. jan. 25. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
az még nem lett volna gond hogy közbejött vmi, de az már baj hogy nem szólt
2014. jan. 25. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
mentséégéül annyi szolgálhat hogy mivel most költözött ide,még nem volt itteni telefonja...ezért nem tudott szólni
2014. jan. 25. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön neki valami, ezzel nincs is gond. De bármi jött is közbe, egy sms-t írhatott volna, hogy bocsi, de nem tudom elmenni a találkára, tegyük át máskorra. De erre sem volt hajlandó.

Én bizony nem adnék újabb esélyt. Egy sms-t nem sok idő megírni, igazán vehette volna a fáradtságot.

2014. jan. 25. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, ez a beetetés. Persze, nincs "itteni telefonja". Ugyan, gondolj már bele. Szerinted melyik 19 éves fiúnak nincs manapság mobiltelefonja?! A mobil pedig működik más városba is.. Ez csak kifogás!
2014. jan. 25. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:

a helyzet az hogz eddig más országban élt :) csak nem akartam ennyire lerészletezni a dolgot

szerdán jött ide...ezért nem volt még telefonja

2014. jan. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!