Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy "bizonyítsam" be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "bizonyítsam" be?

Figyelt kérdés
Szóval. Régebben volt egy párkapcsolatom egy raszta hajú fiúval. Dobott, sokat jártam utána, de mostmár teljesen ki szerettem belőle és semmit sem érzek iránta. Nagyon szeretem a Reggae-t évek óta és most eljutottam arra hogy lesz rasztám. Attól félek hogy azt fogja hinni hogy ezzel is közeledni akarok felé. Pedig nem! Tanácsokat kérek!
2014. jan. 23. 20:13
 1/7 Lávalámpa. ***** válasza:
2014. jan. 23. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Szard le nyugodtan, semmi köze ahhoz, hogy Te mit és miért teszel.
2014. jan. 23. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne növessz férgeket a fejedből...
2014. jan. 23. 20:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak elég hülyén érezném magam a haverjai meg ő előtte. Tuti kibeszélnének meg beszólnának. Ettől félek.:/
2014. jan. 23. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint mondtam szard le, vagy ne csináltasd meg!
2014. jan. 23. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha még ott sem tartasz, akkor mi miatt aggódsz? Csak tanuld meg kezelni ha bunkók ennyi. :)
2014. jan. 23. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Azzal tudod bizonyítani, ha direktben leszarod... ha nem foglalkozol velük, és közönyös maradsz, akkor az elég sok bizonyíték arra, hogy nem foglalkozol a sráccal sem... nem kell nekik magyarázkodnod, csak leszarni őket :)
2014. jan. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!