Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy bizonyítsam be hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be hogy nekem van igazam és hogy nem érdekel az a másik srác csak Ő?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel jól kijövünk, flörtölgetünk...szóval alakulni kezdett valami...de van a srácnak egy haverja aki rámnyomult, pedig van bnője...mondtam már neki hogy mivel van csaja, nem jön be és velem is csak így játszadozna mint a mostani nőjével...szóval nem akarok tőle semmit max barátságot, mert amúgy jófej gyerek, de csak barátnak...

elhívott hogy dumáljunk kettőnkről és akkor mondtam meg neki hogy nem akarok semmit sem, de a srác akivel szeretnék valamit kezdeni meg azt hiszi/hitte hogy volt köztünk valami...pedig csak sétáltunk....és másnap olyan szomorú volt és alig szólt hozzám

Mondtam neki hogy nem volt semmi és nem is akarok semmit sem, de a haverja(aki rámnyomult) meg azt mondta hogy lekapott közben hozzám sem ért!!!!

Azóta már dumáltam a sráccal és mondtam neki hogy én a haverjától nem akarok semmit...de látszik rajta hogy kicsit visszavett magából :S legyek bunkó és mondjam meg a haverjának hogy kopjon le és ne is dumáljak vele???

2009. máj. 9. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát most döntenedd kell vagy ez a srác kell vagy az.:D

Hogyha nem szeretnél a haverjától semmit akk ne is találkozz vele. A srácnak aki tetszik meg mond meg, hogy nem tudod,hogy mit mondott a haverja neki de az igazság az, hogy nem történt semmi (esetleg tehetsz hozzá egy célzó mondatot, hogy te jöbban szeretnéd ha közte és közted lenne valami)

2009. máj. 9. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:

a haverját lesz..om....jófej gyerek, de csak mint haver...

nem az esetem, mellesleg józanon sem sokat lehet látni...

viszont a srác akivel kavartunk...teljesen más és már közös ismerősök is észrevették hogy szikrázik valami közöttünk

megpróbálom magam távoltartani a haverjától....és közel tartani magam hozzá :D

2009. máj. 9. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a másik gyerek aljasul hazudozik, akkor nem jó fej, főleg nem barátnak. Az a minimum, hogy őt lekoptatod egyenesen, érthetően, és csak a te kiválasztottadra koncentrálsz. Persze erre a másik srác is jól meg fogja keverni a szahart, ezért légy résnél, és minél előbb biztosítsd be magad a te srácodnál!
2009. máj. 9. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem te is "visszavennél magadból" ha a srác aki tetszene neked azzal sétálgatna-csak úgy akire féltékeny vagy.

+ a barátja és gondolom vannak olyan viszonyban, hogy higyjen neki(a smárolást illetően)

Elég nagy hiba volt ez a séta, és ha nem hiszi el neked, hogy nem történt semmi akkor ennek az alakulóban lévő kapcsolatnak nincs jövője.

Miért??-hát a bizalom

Amúgy meg sok sikert, és szerintem csinálj valami aranyosat amitől az a másik srác megenyhül-a másikkal meg nem kéne túlzottan barátkozni már csak a "leendő pasi" miatt sem meg mondjuk azért mert hazudott.

2009. máj. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!