Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hűbele-brancért nem tudok és merek nőket megszólítani 29 évesen?
Lehet hogy nem jókat szólítasz le. Én nem vagyok jó pasi, de kb. 5 leszólítás után lett randi, amiből kapcsolat... Csak én megválogattam, hogy kit szólítok le. Szerintem ha leszólítottam volna én is 16-ot, akkor se lett volna több sikerem.
Igaz, ha feltétlen minél több "igen"-re játszol, akkor érdemes minél többet leszólítani. Én nem akartam kétségbeesetten kapcsolatot, csak azzal ismerkedtem, aki tetszett. De ha feltétlen kapcsolatot szeretnél, akkor évi 8 lány nem sok. Annyit egy nap is leszólíthatsz!
Nem lehet, hogy azért érzed szarul magad, mert valamelyik a kelleténél csúnyábban küldött el?
20/F
Én is ezt szoktam mondani, hogy van párom, ha valaki leszólít az utcán. Feláll a szőr a hátamon sajnos ettől az ismerkedési módtól. Olyan menekülhetnék tör rám ilyen helyzetekben.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!