Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a hűbele-brancért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hűbele-brancért nem tudok és merek nőket megszólítani 29 évesen?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két évben különféle helyeken (nem az utcán) 16 átlagosnak tűnő lányt szólítottam le, de mind elküldött más éghajlatra. Azóta egyet sem merek leszólítani, mintha ledermednék. Mit lehet tenni? Igyak előtte valamit, hogy oldottabb legyek?
2014. jan. 23. 16:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Inkább azon változtass h hogyan szólítod meg őket.
2014. jan. 23. 16:19
 2/23 anonim ***** válasza:
Nézz a tükörbe és megtudod.
2014. jan. 23. 16:21
 3/23 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem jókat szólítasz le. Én nem vagyok jó pasi, de kb. 5 leszólítás után lett randi, amiből kapcsolat... Csak én megválogattam, hogy kit szólítok le. Szerintem ha leszólítottam volna én is 16-ot, akkor se lett volna több sikerem.

Igaz, ha feltétlen minél több "igen"-re játszol, akkor érdemes minél többet leszólítani. Én nem akartam kétségbeesetten kapcsolatot, csak azzal ismerkedtem, aki tetszett. De ha feltétlen kapcsolatot szeretnél, akkor évi 8 lány nem sok. Annyit egy nap is leszólíthatsz!

Nem lehet, hogy azért érzed szarul magad, mert valamelyik a kelleténél csúnyábban küldött el?

20/F

2014. jan. 23. 16:22
 4/23 anonim ***** válasza:
kivi vagyok, hogy szólítod le őket.
2014. jan. 23. 16:22
 5/23 A kérdező kommentje:
6 an nagyon csúnyán elküldtek,de egy 30 közeli pasival egy 20 éves nő nem szép dolog, ha így bánik. Én nem sértettem, ő se tegye.
2014. jan. 23. 16:24
 6/23 A kérdező kommentje:
Higgyétek el nem úgy szólítom le őket, hogy kő kóla, meg szia cica, van gazdád. Korrektül, illedelmesen.
2014. jan. 23. 16:25
 7/23 A kérdező kommentje:
Meg aztán rossz hallani, hogy bármit is mondok egy lánynak, rögtön azzal kezdi a legtöbb reflexszerűen(nem is céloztam rá, hogy szeretnék vele járni), hogy van barátja. Érthetetlen. Nem hiszem, hogy mindnek lenne. Van ha igen, akkor már nem biztos, hogy túl sok 20 feletti szabad lány van.
2014. jan. 23. 16:28
 8/23 anonim ***** válasza:
Elég soknak van barátja pedig. Ebben a korban a legkevesebb kb. a szingli. Rájuk 18-40-ig hajt kb. mindenki...
2014. jan. 23. 16:31
 9/23 anonim ***** válasza:

Én is ezt szoktam mondani, hogy van párom, ha valaki leszólít az utcán. Feláll a szőr a hátamon sajnos ettől az ismerkedési módtól. Olyan menekülhetnék tör rám ilyen helyzetekben.

23l

2014. jan. 23. 16:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Azért mert túl nagy dolognak tartod ezt, és túl nagy feneket kerítesz az egésznek. illetve már megszólítás előtt benned van a félsz tudat alatt, hogy el fog küldeni a fenébe.
2014. jan. 23. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!