Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hűbele-brancért nem tudok és merek nőket megszólítani 29 évesen?
amúgy 20 felett kevés szabad lány van. Én jártam egy tanfolyamra, ott kb 80% csaj volt, 4 csoport, 4x 30 ember, azaz kb 100 csajt ismertem meg. Ebből kb 4nek nem volt kapcsolata... a többi mind azt állította, hogy van.
ennyit erről.
16:39
ismeretségi körben, avagy olyan munkát kell vállalni, ahol emberekkel ismerkedhetsz meg. Pl recepciós, pincér, stb szolgáltatások körül.
Utcán az emberek mennek, és sietnek valahova. Nem fog senki sem leállni egy vadidegennel kávézgatni. Arra, hogy pont kifogj egy olyan csajt aki hasonló helyzetben van, kevesebb az esély mint a lottó 5re.
16:43
Csajok egymás közt minek hazudnák ezt? Nem nekem mondták, hanem vissza vissza hallottam másoktól. Egyiket se akartam felszedni, mert köszönöm nagyon jól megvagyok bnő nélkül is!
Azért mert több pasi van?
Ha csak 2 milliós létszámot nézünk, és 1%os eltérést, akkor is 20e ember jut az egyik oldalra.
Kedves kérdező.Megsúgom neked, hogy női oldalról, hogy zajlik ez a dolog.
Tisztelet a kivételnek, mert te biztosan ezek közé tartozol!
Amennyiben azzal utasítasz el valakit, hogy nem jösz be, akkor hiszti van, sértődés, lehülyerib*cozás, ha pedig esetlegesen azt mondom őszintén, hogy most nincs kedved ismerkedni az: magával vonzza a de később lesz? de csak egy kávé... de csak szeretnélek megismerni és az ezt követő sorozatos gyakran ízléstelen nyomulást. Pedig csak őszinte NEM volt a válasz.
No kedves kérdező még mindig tisztelet a kivételnek, de én az őszinteségre eddig 100%-ban ily módon ráfáztam. A van barátom kifogás viszont a legtöbb embert leállítja és nem is sérti sem az egójukat,s em az önérzetüket. És! Az intelligensebbje azt is megérti ebben az esetben, hogy ne nyomuljon rád!
Egyéb esetben nálam úgy működik, hogy ha szimpatikus a pasi és épp nem vagyok nagyon magamba fordulva lazán jöhet egy kávé vagy akár egy randi rögtön, aztán eldöntjük. Úgy érzem túl laza vagyok így is ilyen téren, pedig mindig ráfáztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!