Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen témával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen témával lehetne megszólítani egy parkban ülő, sétáló lányokat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 21:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hello lányok titeket is leszart az a galamb? :DD
2013. ápr. 22. 21:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
bármivel ,csak ne lódenkabátban tedd:))))
2013. ápr. 22. 21:04
 3/20 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni! nem akarok buliban ismerkedni!
2013. ápr. 22. 21:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
de am igazából bármivel.. nem véletlenül járunk pl a margit-szigetre .. mi is azt várjuk h leszólítsanak minket :DD
2013. ápr. 22. 21:07
 5/20 anonim ***** válasza:

szia mi a helyzet?

hogy vagy? tetszel...

hogy hívnak?

mesélj magadról kicsit

ide valósi vagy? gyere sétáljunk valamerre, üljünk be valahova...

most komolyan, léteznek olyan gyökerek, akik maguktól még ennyit sem tudnának kinyögni, még ezt is tanítani kell?

2013. ápr. 22. 21:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 4-es válaszolóval. Én pl. pont ma voltam a Margitszigeten... Annyi bőven elég, ha egy kis helyzetfelmérés után, udvariasan megkérdezed, hogy leülhetsz-e mellé, és ha igent mond, akkor már nyert ügyed van, legalább is nálam. Utána kölcsönös szimpátia mellett bármiről lehet beszélgetni.
2013. ápr. 22. 21:14
 7/20 anonim ***** válasza:
Én próbáltam már többször is a Margit szigeten ismerkedni, de nem nyitottak ott rá a lányok! Ülnek és olvasgatnak magukban!
2013. ápr. 22. 21:16
 8/20 anonim ***** válasza:
Komolyan vannak olyanok, akik odajönnek egyedül ülő csajokhoz? Én sose merek kimenni egyedül, mert gondoltam úgyse jönne oda soha senki.. Lehet mégis meg kéne próbálni..
2013. ápr. 22. 21:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok, szerintetek is beizzadt a pélóm?
2013. ápr. 22. 21:24
 10/20 steeve0404 válasza:
az uccsó darál :D
2013. ápr. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!