Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy félek megszólítani a lányokat?

Figyelt kérdés

Már többször is előfordult , hogy nagyon megtetszett egy lány , és elterveztem hogy megszólítom és beszélgetek vele , de amikor ott vagyok és cselekedni kéne , nem megy .

Elég idegesítő , hogy emiatt nincs barátnőm.

Pedig nem vagyok dagadt , szemüveges vagy ilyesmi , de mégsincsen önbizalmam és bátorságom.

Szerintetek a pszichológus tudna segíteni ?

2013. ápr. 10. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hol szoktál ismerkedni?
2013. ápr. 10. 23:27
 2/11 anonim ***** válasza:
nyugi,én is ilyen vagyok lányban :S
2013. ápr. 10. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
na 1masra is talaltatok
2013. ápr. 10. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét gyerekek :D
2013. ápr. 10. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Azóta szerintem már terhes is lett tőle
2013. ápr. 10. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Mar kormolja a fingojat
2013. ápr. 10. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Pszichés probléma semmi más. Nem vagyok szakember de feltételezem hogy valamikor fiatalabb korodban érhetett egy ehhez hasonló csalódás és azt nem tudod így feldolgozni, lehet hogy most így nem emlékszel rá, vagy nem veszel erről tudomást, de lehet ez is.

Viszont az sincs kizárva még hogy valószínű még nem beszéltél lányokkal, akár haveri szinten sem, és ezért félsz így közeledni a lányok felé.

Én egész életembe lányok mellett nőttem fel, és így 23 évesen sem vagyok az a nagy nőcsábász, de nekem több lány barátom volt mint fiú, és nem értem miért volt ez.

A barátnőmmel sem úgy ismerkedtem meg hogy elsőre megtetszett és odamentem hozzá beszélgetni, hanem egy munkahelyen voltunk, én ott dolgoztam főállásba ő meg tanuló volt OKJ-s szakon, és ugye egy műszakba kerültünk, és akkor volt hogy vele raktak össze, hogy én tanítsam be őt a dogokra. És ugye akkor beindult a kommunikáció stb.. És most tartunk itt a párkapcsolatba.

Lehetséges hogy eddig nem beszéltél még lányokkal vagy nem olyan sokat és ezért félsz így lépni mert benned van az az ösztönszerű érzés hogy mégis nő, mégis máshogy kell hozzá beszélni, és emiatt kicsit pánikolsz is.

öcsémmel is hasonló gondok voltak, ő sem mert lányokhoz szólni, még a fiatal 20 éves eladó lányt is magázta 18 évesen, annyira zavarban volt szegény, de én lelkileg összeraktam őt.

2013. ápr. 10. 23:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon.
2013. ápr. 11. 01:17
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem jobb ha félsz.Az milyen már,hogy megy egy csaj az utcán te meg odamész hogy szia nagyon tetszel ezért idejöttem vagy mitudom én mit tanultál ezekből a szar netes Pua szarokból. Ez tök szánalmas,mivan nincsenek barátaid ba*dki akiknek vannak csaj ismerősei? És mondjon bárki bármit ezt nem a fa*zalegények csinálják,hanem a gyökerek akik nemtudnak csajozni és azthiszik h. egy vadidegennél aki nemismeri milyen nyomi majd bejön. 16F
2013. ápr. 11. 10:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló , te egy f**z fej vagy.
2013. ápr. 12. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!