Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiakhoz szól a kérdésem: Szemezünk, mosolygunk, ajándékot hoz, de nem jön oda megszólitani. Miért?
Egymáshoz közel dolgozunk, igy gyakran látjuk egymást, és egy véletlen folytán egyszer beszélgettünk. Megtetszett. Valószinű ez kölcsönös volt, mert azóta integet, mosolyog, ha lát. Sőt, kétszer apró ajándékot is hozott nekem. De nem értem, hogy ha ezt csinálja, akkor miért nem jön oda, h megkérdezze, hogy hogy hivnak, elkérje a számom, megkérdezze kapcsolatban élek-e, vagy valami.
Érteni szeretném. ennyi.
előre is köszi a válaszokat. és légyszi kort is irjatok!
28N
Hiányolja az irányodból érkező pozitív visszejelzéseket. Várja, hogy te is lépj valamit.
Ha már ajándékokat is kaptál tőle, akkor akár te is odamehetnél beszélgetni.
Ennek több oka lehet:
1) Fél, hogy elutasítanád
2) Tényleg elutasítanád
3) Elutasítanád és megaláznád
4) Többre tartja magát attól, hogy veled foglalkozzon
5) Nincs szüksége rád
6) Esetleg senkire nincs szüksége
7) Játszik veled
...
Én se mennék oda hozzád.
kb egy hónapja tart, de nem látjuk egymást minden nap. és én egy hetet szabin is voltam.
én is rá szoktam mosolyogni, vagy integetek neki.
ott akadok el, h nem tudom, h ártok-e, ha nyomulós vagyok. a fiúk végülis jobban szeretik, ha ők hódithatnak, nem?
meg félek a pofára eséstől :(
köszönöm a kommenteket, jól esik, h irtok.
nem vagyok egy alacsony lány, és azon is elgondolkoztam, h zavarhatja-e a magasságom. (kb. egyformák vagyunk). de láthatta, h mekkora vagyok, és utána mégis hozta azt a kis ajándékot. vagy út közben meggondolta magát, és már zavarja...? jajj, olyan dedósok vagyunk. majd lehet, h odamegyek egy kiegyensúlyozott napomon, és megkinálom házi sütivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!