Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felnőtt férfiakhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiakhoz szól a kérdésem: Szemezünk, mosolygunk, ajándékot hoz, de nem jön oda megszólitani. Miért?

Figyelt kérdés

Egymáshoz közel dolgozunk, igy gyakran látjuk egymást, és egy véletlen folytán egyszer beszélgettünk. Megtetszett. Valószinű ez kölcsönös volt, mert azóta integet, mosolyog, ha lát. Sőt, kétszer apró ajándékot is hozott nekem. De nem értem, hogy ha ezt csinálja, akkor miért nem jön oda, h megkérdezze, hogy hogy hivnak, elkérje a számom, megkérdezze kapcsolatban élek-e, vagy valami.

Érteni szeretném. ennyi.

előre is köszi a válaszokat. és légyszi kort is irjatok!

28N

2013. nov. 10. 23:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
mióta tart ez ?
2013. nov. 10. 23:13
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Ma már egyenjogúság van, te is odamehetsz hozzá beszélgetni.
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hiányolja az irányodból érkező pozitív visszejelzéseket. Várja, hogy te is lépj valamit.

Ha már ajándékokat is kaptál tőle, akkor akár te is odamehetnél beszélgetni.

4/19 anonim ***** válasza:
69%

Ennek több oka lehet:

1) Fél, hogy elutasítanád

2) Tényleg elutasítanád

3) Elutasítanád és megaláznád

4) Többre tartja magát attól, hogy veled foglalkozzon

5) Nincs szüksége rád

6) Esetleg senkire nincs szüksége

7) Játszik veled

...

Én se mennék oda hozzád.

2013. nov. 10. 23:16
 5/19 A kérdező kommentje:

kb egy hónapja tart, de nem látjuk egymást minden nap. és én egy hetet szabin is voltam.

én is rá szoktam mosolyogni, vagy integetek neki.

ott akadok el, h nem tudom, h ártok-e, ha nyomulós vagyok. a fiúk végülis jobban szeretik, ha ők hódithatnak, nem?

meg félek a pofára eséstől :(

2013. nov. 10. 23:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
az a tanácsom, adj neki valami egyértelmű jelet hogy szabad a pálya.. bár már felnőtt férfi tudnia kellene.
2013. nov. 10. 23:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, kezdeményezhetsz te is! Felnőtt férfi vagyok. Nálam is kezdeményezett már nő nem is egyszer, és az Isten áldja meg őket érte!
2013. nov. 10. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Vagy még nem akar lépni és kivárja a megfelelő alkalmat,vagy abszolút nem akar.Utóbbinak számos oka lehet,ne menjünk bele.
2013. nov. 10. 23:26
 9/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket, jól esik, h irtok.

nem vagyok egy alacsony lány, és azon is elgondolkoztam, h zavarhatja-e a magasságom. (kb. egyformák vagyunk). de láthatta, h mekkora vagyok, és utána mégis hozta azt a kis ajándékot. vagy út közben meggondolta magát, és már zavarja...? jajj, olyan dedósok vagyunk. majd lehet, h odamegyek egy kiegyensúlyozott napomon, és megkinálom házi sütivel.

2013. nov. 10. 23:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Na végre... hogy erre ennyit kell neked készülni, kedves kérdező? Meg mit problémázol ennyit ezen? Mintha 12 éves lennél... menj oda a sütivel és hívd meg valami programra.
2013. nov. 10. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!