Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiakhoz szól a kérdésem: Szemezünk, mosolygunk, ajándékot hoz, de nem jön oda megszólitani. Miért?
Egymáshoz közel dolgozunk, igy gyakran látjuk egymást, és egy véletlen folytán egyszer beszélgettünk. Megtetszett. Valószinű ez kölcsönös volt, mert azóta integet, mosolyog, ha lát. Sőt, kétszer apró ajándékot is hozott nekem. De nem értem, hogy ha ezt csinálja, akkor miért nem jön oda, h megkérdezze, hogy hogy hivnak, elkérje a számom, megkérdezze kapcsolatban élek-e, vagy valami.
Érteni szeretném. ennyi.
előre is köszi a válaszokat. és légyszi kort is irjatok!
28N
Ha közel dolgoztok egymáshoz akkor én valamelyik közömbös munkatársán keresztül jutnék infóhoz és az első az lenne még mielőtt beleszeretnék hogy megtudjam hogy van e valakije.
Mert ha van , és személyesen kezdtek beszélgetésbe akkor fájni fog a szíved.
Nekem nincs senkim. Divatgyűrű van rajtam, nem karikargyűrű.
Nem tudom, h van-e valakije. De egy normális ember nem flörtöl más nővel, ha kapcsolatban él, nem?
Kedveskéim!
Összeszedtem minden bátorságom, és odamentem hozzá egy mondva csinált ürüggyel. Tökre elpirult, és végig nagyon mosolygott! :) Picit beszélgettünk. Jó lesz ez... ;-)
Mindenkinek további szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!