Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok-Nők! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Mit gondolnátok ha akivel randiztok, kiderülne róla hogy alkohol helyett inkább füvezik?

Figyelt kérdés

Én nem ilyen vagyok de ki tudja? lehet ez lesz a jövőm :)

mert az alkohol egészségtelenebb, szívni sem fogok minden nap... meg csak annyit hogy jól érezzem magam.

Másrészt ezzel valszeg oda tudnék menni idegen csajokhoz ismerkedni (a randizás rész az nem para, de az odamenés már igen)

2014. jan. 22. 16:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Randiztam egy pasival, kiderült,hogy füvezik (ésszel). Ő lett a férjem. Kiváló ember és kitűnő apa.
2014. márc. 15. 13:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha fűtől lesz nagyobb önbizalmad hogy leszólíts egy lányt még mindig kevésbé gáz mintha piától lenne.

Ha iszol akkor beszűkül a gondolkodásod és csak "arra" gondolsz :)Amit rögtön le is vág a lány szerintem.

Ha betépve fűzöd akkor jobban rá tudsz hangolódni és percek alatt rájössz hogy bejössz-e neki vagy sem.

2014. márc. 15. 14:04
 23/26 anonim válasza:
szerintem nem elítélendő. csak ne szokj rá. : )
2014. ápr. 1. 18:18
 24/26 anonim válasza:
jézusom, kérdező, hány éves vagy? 12?
2014. júl. 4. 22:11
 25/26 anonim válasza:
Sorstársadként mondhatom, hogy a csajok jó nagy részét egyáltalán nem zavarja, sőt tetszik nekik. 17/F
2014. júl. 5. 08:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálam is előny lenne, de sajnos nem találok ilyen pasit. Pedig jó lenne együtt füvezni. :) 22/L
2015. febr. 14. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!