Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Mit gondolnátok ha akivel randiztok, kiderülne róla hogy alkohol helyett inkább füvezik?
Én nem ilyen vagyok de ki tudja? lehet ez lesz a jövőm :)
mert az alkohol egészségtelenebb, szívni sem fogok minden nap... meg csak annyit hogy jól érezzem magam.
Másrészt ezzel valszeg oda tudnék menni idegen csajokhoz ismerkedni (a randizás rész az nem para, de az odamenés már igen)
fúh igen sok a negatív komment :D
arra már rájöttem hogy amit a suliba mondanak, hogy az összes drog ugyanolyan, és megöl, belefüggsz stb. Baromság.
Pl a heroin, na azt soha az életbe
Lényeg hogy akkor megerősítettetek abban hogy nem szabad elmondani. majd azt mondom ittam egy kicsit XD
nem ismerik annyian a szagot :D még én sem XD
de majd parfüm+mentolos rágó megoldja :D
nekem nincs gondom sem az ivással, sem a fűvel, ha nem minden nap csinálja, hanem mondjuk hetente-kéthetente egyszer. kis mennyiségben nincs ezzel baj, sőt, inkább a fű, mint a pia.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!