Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok-Nők! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Mit gondolnátok ha akivel randiztok, kiderülne róla hogy alkohol helyett inkább füvezik?

Figyelt kérdés

Én nem ilyen vagyok de ki tudja? lehet ez lesz a jövőm :)

mert az alkohol egészségtelenebb, szívni sem fogok minden nap... meg csak annyit hogy jól érezzem magam.

Másrészt ezzel valszeg oda tudnék menni idegen csajokhoz ismerkedni (a randizás rész az nem para, de az odamenés már igen)

2014. jan. 22. 16:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
füvezik még előnyt is jelent nálam:3
2014. jan. 22. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem kezdek se alkoholistával, se drogossal, se szerencsejáték függővel, se perverzekkel.
2014. jan. 22. 17:42
 13/26 A kérdező kommentje:

fúh igen sok a negatív komment :D

arra már rájöttem hogy amit a suliba mondanak, hogy az összes drog ugyanolyan, és megöl, belefüggsz stb. Baromság.

Pl a heroin, na azt soha az életbe

Lényeg hogy akkor megerősítettetek abban hogy nem szabad elmondani. majd azt mondom ittam egy kicsit XD

2014. jan. 22. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
Ne legyenek illúzióid, elég minimális tapasztalat kell, hogy az ember lánya el tudja dönteni, hogy alkohol- vagy fűszagot árasztasz éppen :D
2014. jan. 22. 18:41
 15/26 A kérdező kommentje:

nem ismerik annyian a szagot :D még én sem XD

de majd parfüm+mentolos rágó megoldja :D

2014. jan. 22. 20:28
 16/26 anonim válasza:
#11-es beszélgetünk?:DD :3
2014. jan. 23. 17:11
 17/26 A kérdező kommentje:
most csak azért nem írok rá, mert még nem füvezek :D (mármint a 11esre :D)
2014. jan. 24. 01:21
 18/26 anonim ***** válasza:
A fű nem öli az agy sejteket ez az elmèlet règ megdölt!ès nem okoz fizikai függősèget ellentètbe a cigivèl ès az alkoholal!
2014. jan. 26. 07:42
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem nincs gondom sem az ivással, sem a fűvel, ha nem minden nap csinálja, hanem mondjuk hetente-kéthetente egyszer. kis mennyiségben nincs ezzel baj, sőt, inkább a fű, mint a pia.

19l

2014. jan. 27. 08:59
 20/26 Mark Fifth válasza:
. Thug NiggA, itt is felutotted a fejed? ;-)
2014. márc. 11. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!