Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Mit gondolnátok ha akivel randiztok, kiderülne róla hogy alkohol helyett inkább füvezik?
Figyelt kérdés
Én nem ilyen vagyok de ki tudja? lehet ez lesz a jövőm :)
mert az alkohol egészségtelenebb, szívni sem fogok minden nap... meg csak annyit hogy jól érezzem magam.
Másrészt ezzel valszeg oda tudnék menni idegen csajokhoz ismerkedni (a randizás rész az nem para, de az odamenés már igen)
2014. jan. 22. 16:45
1/26 anonim válasza:
Én elkerülöm akár piás, akár drogos az illető.
2/26 anonim válasza:
Pancser vagy! Nincs tojás a nadrágodban!
4/26 anonim válasza:
Ha néha berúg, néha beszív, oké.
Ha állandóan, az nem oké.
5/26 anonim válasza:
elkerülném messziről... olyan kiábrándító!
6/26 A kérdező kommentje:
jó, akkor ez tuti titok lesz hogy szívtam valaha is :D
már ha fogok...
2014. jan. 22. 16:50
7/26 xtazin válasza:
Hát az tény hogy az alkohol kártékonyabb de nem így kell csajozni hogy oda mész valakihez és azt mondod te tépsz és nem iszol alkoholt. Abban meg semmi rossz nincs hogy alkoholizálsz , ha van barátnőd, ha nincs csak persze mértékkel.
8/26 anonim válasza:
Mindkettő taszító számomra.
Nincs értelmük. Az alkoholnak rossz az íze és csak rosszul lesz az ember tőle, a fű pedig büdös és ha 1 percig forogsz körbe-körbe ugyanúgy elszédülsz fű nélkül is.
Ezért meg nem éri meg pusztítani az agysejteket.
9/26 xtazin válasza:
A kevés fű serkenti az agysejteket, ugyanúgy mint napi egy pohár bor.
10/26 anonim válasza:
Dobnám. Éltem együtt ilyen pasival, és elég megalázó volt, hogy a lakásból kiszűrődő fűszag miatt engem is drogosnak gondoltak. Soha többet ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!