Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ennek vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek vége?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt lett vége a kislányom apjával a kapcsolatunknak! Nem régóta vagyok fent egy társkereső oldalon és megismerkedtem egy férfival, akivel egyből megtaláltuk a közös hangot. Találkoztunk is, eljöttünk hozzánk, játszottunk a kislányommal, nagyon ért a gyerekekhez, a lánykám is megkedvelte őt, még csak 17 hónapos, minden jól indult, azt hittem, hogy kapcsolat lesz belőle! 4-szer találkoztunk, már az is megtörtént 3-szor is, úgy nézett ki, hogy minden téren összeillünk, mind a 4 alkalommal estig velünk volt, utána hazament. Látszott rajta, hogy szeret velük lenni! Legutóbb sem vettem észre semmit, hogy valami baj lenne! De most ennek ellenére 2 napja nem jelentkezik. Általában az oldalon szoktunk beszélgetni, de még csak be sem lépett már 2 napja, pedig előtte minden nap feljött az oldalra! Nekem ez furcsa! Nem értem, hogy mi lehet a baj, hiszen olyan jól elvoltunk a múltkor is! Kérlek titeket adjatok tanácsot! Olyan elkeseredett vagyok! Mit tegyek? Hogy derítsem ki, hogy mi a baj?

24/L

2014. jan. 20. 23:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja, de tudjuk egymást telefonszámát, csak nem merem felhívni, félek a csalódástól!
2014. jan. 21. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:

És most így jobb hogy kétejek közt vagy?

hívd fel azt kész.

Jobb ha megmondja hogy vége vagy fel sem veszi mert épp másik csajjal van.:/

A társkeresőn nagyon sok ilyen van.:/

2014. jan. 21. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:

2 nap nem a világ, ennyi egy kezdődő kapcsolatban bőven belefér. Hívd fel, érdeklődj, hogy mi újság (ez még nem követelőzés).

Viszont fogadj el egy tanácsot: TE azzal ismerkedsz, akivel akarsz, akkor fekszel le vele, amikor akarsz. De a gyerekedet ne vond be kezdődő párkapcsolatokba, csak ha már teljesen biztos, hogy működni fog! Természetesen ne titkold el, de nem kell találkoznia a kiszemelttel az első randikon! Ugye nem szeretnéd, ha esetleg nagyobb korában majd úgy emlékezne, hogy anya havonta más pasit hozott fel?! Ugye nem akarod, hogy valakihez kötődni kezdjen, aztán ha szétmentek, akkor összeomoljon az ő kis világa? Ne tedd ki ennek, ésszel csináld, legalább azt a részét, ami rá vonatkozik!

2014. jan. 21. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:
En is voltam hasonlo helyzetben, habar en öszinten elmondtam a fiatal anyukanak, hogy otthon var a baratnöm...
2014. jan. 21. 00:30
 15/16 Költőnő? ***** válasza:
holnap hívd fel és kész. Ha csalódsz is; legalább tudod
2014. jan. 21. 00:33
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

csinált a gyerkőcnek egy kistesót aztán eltolta a biciklit..

ne idegeskedj ezen mást is hagytak már így vagy hasonlóan szarban

2014. jan. 21. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!